Nefiks
Petek, 23 Junij 2017
Test1

NEFIKS
PETKE

Test1

Mednarodni projekti - pojdi z nami v tujino

kolegice-500px-new2

KOLEGICE - zaposlovanje mladih, visoko izobraženih žensk

podjetni-petki-500px-new2

Karierni klubi za mlade

priznanje-2014-500px-new

NEFIKS TUTORJI

KARIERNO MENTORSTVO

KARIERNO MENTORSTVO

 

 

 

 

 

Jezikovni klub španščine potekal tudi v Luciji

V sodelovanju s ŠIMC, Mladinskim EPI centrom Piran je potekal eden izmed jezikovnih klubov tudi na obali. S srečanji so zaključili, vendar bodo s srečevanji ponovno začeli v jeseni, zato vabljeni k prijavi že sedaj. gumb

Beri dalje

Marketinško-medijska poletna šola Energetike.NET

V energetiki je mesto tudi za mlade, tako naravoslovce kot družboslovce: elektrotehnike, biotehnike, zgodovinarje, sociologe, psihologe, politike, komunikologe, ekonomiste ... Prijavi se, osvoji šolnino in skoči v svet energetike!

Beri dalje

ID Italijanskega jezikovnega kluba Sežana

Ime: Italijanski jezikovni klub Sežana
Lokacija: MC Podlaga, Kosovelova cesta 1c, 6210 Sežana
Vsebina: Italijanski jezikovni klub je namenjen mladim, ki si želijo izboljšati znanje italijanskega jezika ter postati samozavestni pri izražanju in komunikaciji v vsakdanjih življenjskih situacijah. Temelji na načelu demokratičnega sodelovanja vseh udeležencev, ki skrbijo tako za vsebine, kot oblike in metode učenja in s pomočjo italijanske »govorke« usvajajo znanje jezika, s poudarkom na konverzaciji.

Beri dalje

Karierni razvoj mladih na Zavodu Nefiks

Na Zavodu Nefiks mladi težimo k spodbujanju kariernega razvoja mladih. Z namenom nudenja karierne orientacije in možnosti razvoja kompetenc kariernega vodenja izvajamo različne aktivnosti po vsej Sloveniji v vseh letnih časih po metodologiji, ki smo jo razvili v zadnjih letih.

Beri dalje