Nefiks
Petek, 22 Junij 2018
Test1

BREZPLAČNA
USPOSABLJANJA

Test1

POJDI Z NAMI V TUJINO

kolegice-500px-new2

ZAPOSLOVANJE MLADIH ŽENSK

podjetni-petki-500px-new2

ZA DIJAKE

priznanje-2014-500px-new

SODELUJ Z NAMI

KARIERNO MENTORSTVO

BREZPLAČNO UČENJE JEZIKOV

Udeleženka koprskega zaposlitvenega kluba dobila pripravništvo

Lina FaletičSeptembra sem diplomirala in začela s polnim zagonom iskati službo. Pisala sem veliko prošenj, natisnila veliko življenjepisov in se prijavila na številna delovna mesta. Cel mesec nisem dobila nobenega odgovora, nato pa sem dobila zanimivo elektronsko sporočilo, v katerem je bil predstavljen projekt Služba me ne išče. Njegov glavni cilj naj bi bil olajševanje iskanja službe preko sklepanja čim večjega števila socialnih vezi. Ideja se mi je zdela zanimiva in odločila sem se, da poskusim. Ko sem dobila obvestilo, da sem bila izbrana, sem bila navdušena.

Beri dalje

Kakšne so zaposlitvene možnosti na Obali?

IMG 6968Koper, 22. februar -  Zaposlitveni klub Koper, ki deluje v sklopu Nefiksovega projekta Služba me ne išče, je obiskal David Šturman, direktor koprske poslovalnice Adecco, ki je udeležencem kluba predstavil podjetje Adecco Slovenija in podal uporabne nasvete glede iskanja zaposlitve v Primorski regiji.

Beri dalje

Si.mobil: Pri nas je že študentsko delo stopnička do uspešne kariere posameznika!

Mladi na SimobiluLjubljana, 1. marec – Udeleženci vseh petih zaposlitvenih klubov, ki delujejo v okviru Nefiksovega projekta Služba me ne išče, so tokrat v sklopu projekta Podjetni petek obiskali podjetje Si.mobil, kjer so bili deležni obširne predstavitve podjetja, številnih uporabnih zaposlitvenih nasvetov, ogleda sedeža podjetja in srečanja s članom uprave g. Boštjanom Škufco Zaverškom, na koncu pa so prejeli še lepo darilo.

Beri dalje

Obisk Tovarne Podjemov

Maribor, 26. februar – Udeleženci Zaposlitvenega kluba Maribor so obiskali Podjetniški Inkubator Univerze v Mariboru, edini Microsoftov inovacijski center v Sloveniji, ki letos deluje 12. leto. V prostorih Tovarne Podjemov nas je sprejel vodja inkubatorja, mag. Jure Verhovnik. Razkazal nam je sodobne prostore in predstavil dejavnosti in cilje organizacije.

Beri dalje