Nefiks
Sreda, 21 Februar 2018
Test1

NEFIKS
PETKE

Test1

Mednarodni projekti - pojdi z nami v tujino

kolegice-500px-new2

KOLEGICE - zaposlovanje mladih, visoko izobraženih žensk

podjetni-petki-500px-new2

Karierni klubi za mlade

priznanje-2014-500px-new

NEFIKS TUTORJI

KARIERNO MENTORSTVO

KARIERNO MENTORSTVO

 

 

 

 

 

Lutkarske delavnice za odrasle

skrati karjola copy 1KD Grosuplje – mesto kipov vabi na lutkarske delavnice za odrasle: Z lutko v svet. Delavnice bodo potekale v Mestni knjižnici Grosuplje v posameznih dnevih od 9.-24. novembra 2012 pod mentorstvom Edvarda Majarona in Agate Freyer. Vabljeni. Več informacij najdete tukaj.

Pripravništvo pri Svetu Evrope

Tudi letos so, tako kot vsako leto, objavili razpis za pripravništvo pri Svetu Evrope. Pripravništvo poteka od osem tednov pa vse do pet mesecev. Svet Evrope k prijavi spodbuja vse kandidate s primernimi kvalifikacijami. Prijava na pripravništvo med marcem in julijem 2013 je možna do 30. novebmra 2012.

Beri dalje

Zaposlitveni sejem MojeDelo

Karierni oziroma zaposlitveni sejem je namenjen srečevanju delodajalcev in iskalcev dela. Aktivno iščeš svojo prvo ali novo zaposlitev ali pa iščeš ponudbo za boljše delo? Potem je zaposlitveni sejem prav zate, saj lahko tam obiščeš podjetja, ki zaposlujejo tvoj poklicni profil!

Sejem bo potekal 24. oktobra in 25. oktobra 2012 v dvorani C na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, odprt pa bo oba dneva od 12.00 do 19.00. Vstopnine ni, brezplačni so tudi vsi spremljevalni dogodki (predavanja).

Beri dalje

Povabilo na 5. Dneve podjetništva

Data d.o.o. v sodelovanju s Tehnološkim parkom Ljubljana že tradicionalno organizira brezplačne Dneve podjetništva za vse, ki želijo pridobiti nova znanja in se seznaniti z aktualnimi podjetniškimi temami.

Dogodek se bo odvijal v Tehnološkem parku Ljubljana (konferenčna dvorana, stavba B) od 13. do 15. novembra 2012. V tem času se boste lahko brezplačno udeležili številnih zanimivih in koristnih podjetniških predavanj.

Beri dalje

Hej kip! Kaj dogaja?! – delavnica animacije filma

stopmotionKD Grosuplje - mesto kipov ter Študentski klub Groš vabita na tridnevno delavnico animacije filma, ki jo bodo vodili ustvarjalci vzgojno-izobraževalnega programa Slon. Delavnice bodo potekale v petek, 19. oktobra med 18. in 20. uro ter v soboto 20. in 27. oktobra med 10. in 15. uro v študentskem klubu Groš. Kotizacija 10 eur. Prijava: tukaj.

Delavnico podpirajo ŠOU v Ljubljani, Društveno stičišče – STIKS , Občina Grosuplje, ZKD Grosuplje in Pekarna Grosuplje.

Zaposlitveni torek Proevent d.o.o.

Zavod Nefiks v sodelovanju s ŠOU v Ljubljani ponovno organizira Zaposlitveni torek, tokrat se nam bo predstavilo podjetje Proevent d.o.o., ki skrbi za organizacijo in izvedbo večjih dogodkov, med katere sodi tudi Študentska arena.

V torek, 23.10.2012 ob 15:00 si bomo lahko ogledali ozadje Študentske arene; od ideje do posameznih ključnih faz pri organizaciji samega dogodka, izvedli pa bomo tudi delavnico zaposlitvene pismenosti.

Zaposlitveni torek bo potekal na Študentski areni sami, saj boste tako lažje dobili vpogled v organiziranje dogodkov.

PRIJAVA

Beri dalje