Nefiks
Sobota, 23 Junij 2018
Test1

BREZPLAČNA
USPOSABLJANJA

Test1

POJDI Z NAMI V TUJINO

kolegice-500px-new2

ZAPOSLOVANJE MLADIH ŽENSK

podjetni-petki-500px-new2

ZA DIJAKE

priznanje-2014-500px-new

SODELUJ Z NAMI

KARIERNO MENTORSTVO

BREZPLAČNO UČENJE JEZIKOV

Zaposlovanje mladih žensk

Vabilo mentoricam k prijavi za sodelovanje v projektu»Kolegice«

    “Spoštovana kolegica, dovolite … “ ali pa “Spoštovane kolegice in kolegi” so pogosto stavki, s katerimi se med seboj naslavljajo stanovski posamezniki.
image001   
    V imenu Zavoda ZaM in Zavoda Nefiks vas vabimo, da postanete mentorice – kolegice mladim diplomantkam ali študentkam, ki bi nekoč rade delale na podobnih delovnih mestih, kot jih opravljate ve.  Če imate zaposlitev za nedoločen delovni čas in vsaj 5 let delovne dobe ste lahko ravno ve tiste, ki svoje dragocene izkušnje lahko prenašate na iskalke prve zaposlitve.
    
    Prijavite se lahko se tukaj.

Beri dalje

Samostojna podjetniška pot: odlična alternativa

IMG 9927Podjetniško omizje v Zagorju je pritegnilo mlade iskalce zaposlitve
Zagorje, 9. januarja 2013 – Mladi udeleženci Zaposlitvenega kluba Zagorje, ki deluje v okviru Nefiksovega projekta Služba me ne išče, so v Mladinskem centru Zagorje organizirali praktičen pogovor o samostojnem podjetništvu kot eni izmed oblik zaposlitvenih možnosti. »Podjetniško omizje z mladimi zasavskimi podjetniki«, kjer so sodelovali podjetniki Jernej Leskovšek, Nejc Omahne in Renee Vozelj, je prikazalo izzive in pasti podjetniške poti, med drugim tudi pomen podjetniškega duha.

Beri dalje

Podjetni petek na Futuri

Ljubljanski klub Služba me ne išče, ki deluje pod okriljem Zavoda Nefiks, vabi na Podjetni petek na podjetju Futura, ki bo potekal v petek, 18. januarja 2013 ob 10. uri na Poljanskem nasipu 6 v Ljubljani.

PRIJAVE SO žE ZAKLJUČENE!

Beri dalje

Zaposlovanje mladih žensk

DSC 0526 Glede na anketo, ki smo jo na portalu www.talentiran.si izvedli med več kot 100 mladimi dekleti, od katerih jih je več kot 60% v starostni skupini med 19 in 23 let, se le ta zavedajo, da je treba svojo zaposljivost »graditi« že v času študija. 56 % vseh vprašanih poskuša navezati dober stik s potencialnimi delodajalci že v času izobraževanja, samo 22 % pa jih razmišlja, da bodo z iskanjem zaposlitve začele, ko diplomirajo. Skrb zbujajoč pa je statistični podatek, da je samo 10 % respondentk odgovorilo, da je izobraževanje že zaključilo in da pričakuje, da bo dobilo zaposlitev v naslednjih treh mesecih.

Beri dalje