Nefiks
Sreda, 21 Februar 2018
Test1

NEFIKS
PETKE

Test1

Mednarodni projekti - pojdi z nami v tujino

kolegice-500px-new2

KOLEGICE - zaposlovanje mladih, visoko izobraženih žensk

podjetni-petki-500px-new2

Karierni klubi za mlade

priznanje-2014-500px-new

NEFIKS TUTORJI

KARIERNO MENTORSTVO

KARIERNO MENTORSTVO

 

 

 

 

 

Ali lahko zaradi uporabe Facebooka izgubim službo?

Sindikat Mladi plus organizira delavnico z naslovom »Ali lahko zaradi uporabe Facebooka izgubim službo?«. Potekala bo v torek, 12. 6. 2012, ob 18h v Domu sindikatov na Dalmatinovi 4 v Ljubljani. Predavata Goran Lukič in Sanja Leban Trojar. Delavnica je brezplačna za vse člane Sindikata Mladi plus, sindikata študentov, dijakov in mladih brezposlenih. Prav tako je brezplačna za vse ostale zainteresirane, vendar ob predhodni prijavi. 

Beri dalje

EU za brezposelne mlade

Eden izmed petih mladih, starih pod 25 let v EU ne more najti zaposlitve. Parlament želi nameniti 82 milijard evrov iz strukturnih skladov za ustvarjanje novih priložnosti za zaposlitev v državah članicah EU. Med predlogi evropskih poslancev v resoluciji, ki so jo sprejeli 30. maja 2012 o ukrepih za soočanje z brezposelnostjo, so: načrt za ustvarjanje novih zaposlitev, prerazporeditev neporabljenih sredstev iz strukturnih skladov EU v projekte, ki bodo ustvarjali nove zaposlitve za mlade in uvedba Evropskega zagotovila za mlade, ki bi zagotavljal, da mladi ne bi bili brez zaposlitve dlje kot štiri mesece.

Beri dalje

Razpis za potovalno umetnostno štipendijo

Projektni partner HALLE14 iz Leipziga razpisuje potovalno umetnostno štipendijo CHRISTIAN GOTTLIEB PRIBER TRAVEL GRANT 2012 v vrednosti 5.000 eur, namenjeno umetnikom/umetnicam, zainteresiranim za navezo zločin–umetnost–življenje. Štipendija je razpisana v okviru razstave S kriminalno energijo – umetnost in kriminal v 21. stoletju, ki je na ogled v razstavnih prostorih HALLE14 do 29. julija 2012.

Beri dalje

Srečanje NVO na temo prostovoljstva

V petek, 1. 6. 2012, ob 17.00 vabljeni v Mladinski center Postojna na srečanje nevladnih organizacij na temo prostovoljstva. Slovenska filantropija skupaj z regijskim stičiščem BOREO pripravlja srečanje nevladnih organizacij z namenom spodbujanja sodelovanja in našega medsebojnega povezovanja na področju prostovoljstva. Na srečanju bodo najprej predstavili Zakon o prostovoljstvu, ki je bil sprejet v letu 2011, način kako in zakaj bi postali prostovoljska organizacija.

Beri dalje