Nefiks
Ponedeljek, 19 November 2018
Test1

BREZPLAČNA
USPOSABLJANJA

Test1

POJDI Z NAMI V TUJINO

kolegice-500px-new2

ZAPOSLOVANJE MLADIH ŽENSK

podjetni-petki-500px-new2

ZA DIJAKE

priznanje-2014-500px-new

SODELUJ Z NAMI

KARIERNO MENTORSTVO

BREZPLAČNO UČENJE JEZIKOV

  • Zaposlitev MD ESS
  • Pridruzi se ekipi Nefiks
  • Nefiks priznanje banner

Vabilo na predstavitev zbornika

Kriza je v Sloveniji sprožila niz iniciativ: od pouličnih demonstracij do pozivov k razmisleku o prihodnjih vizijah razvoja naše države. Vse te pobude so nadvse dobrodošle, vendar pa se zdi, da mnogim manjka konkretna vsebinska opredelitev v smislu teoretično prepričljivih, vsebinsko zaokroženih, koherentnih in sistematično razdelanih predlogov za prihodnji razvoj naše politične skupnosti.

Beri dalje

Tomaž: "Bodite vztrajni in poskusite izstopati!"

Kot iskalec zaposlitve sem spoznal, kako težko je priti do redne službe. Prav zato sem se vključil v zaposlitveni klub projekta Služba me ne išče, saj sem prepričan, da več ko vlagaš v iskanje zaposlitve, več  možnosti imaš, da jo najdeš. V  klubu sem se naučil veliko o različnih zaposlitvah, ustanavljanju podjetja... Verjetno pa je najpomembnejša stvar, da sem spoznal veliko zanimivih ljudi, ki so v podobnem položaju, s katerimi smo si pomagali in se vzpodbujali.

Beri dalje

Zaposlitveni torek v McDonald'su

Zavod Nefiks v sodelovanju z McDonald's Slovenija organizira Zaposlitveni torek, ki se bo odvijal v torek, 14.5.2013 ob 10. uri v restavraciji McDonald's, na Čopovi ulici 14 v Ljubljani. 

Na dogodek je obvezna prijava TUKAJ (klik) 

Beri dalje

Čas je, da hobije spremenimo v zaposlitve

Nefiks mladim pomaga pri zaposlovanju

Veliko mladih z negotovostjo pričakuje obdobje, ko se bo njihovo izobraževanje zaključilo. Vstop na trg dela je statistično dokazano zanje težak – mnogi so se začeli zavedati, da si bodo morali svoje zaposlitve ustvariti sami. Kljub idejam in kompetencam pa ne vedo, kako in kje začeti.

Beri dalje

Teden izobraževanja "Kar znaš, to veljaš!"

Karierni centri Univerze v Ljubljani organiziramo za študente UL Teden izobraževanja pod motom »Kar znaš, to veljaš!«. Delavnice bodo potekale od 13. do 17. maja 2013 na različnih lokacijah Univerze v Ljubljani. Vsebinsko so delavnice zelo raznolike in so namenjene osebnosti rasti posameznika, dopolnjevanju različnih funkcionalnih znanj kot  pridobivanju različnih spretnosti in veščin, s katerimi si na prehodu iz izobraževanja na trg dela posameznik povečuje svojo zaposljivost. Na delavnice ste vabljeni vsi študenti UL, ki vam ni vseeno, kako se bo nadaljevala vaša karierna pot.

Beri dalje

Razpis za sodelovanje na MAKfestovem literarnem natečaju

Med 8. in 12. majem se bo v Ljubljani že četrtič odvijal MAKfest, festival mladinske altruistične kulture. Kot vsako leto tudi tokrat MAKfest pripravlja literarni večer k sodelovanju pa vabi mlade pisce/ke, pisatelje/ice, aktivce/ke in kreativce/ke.

Beri dalje