Nefiks
Torek, 22 Maj 2018
Test1

BREZPLAČNA
USPOSABLJANJA

Test1

POJDI Z NAMI V TUJINO

kolegice-500px-new2

ZAPOSLOVANJE MLADIH ŽENSK

podjetni-petki-500px-new2

ZA DIJAKE

priznanje-2014-500px-new

SODELUJ Z NAMI

KARIERNO MENTORSTVO

BREZPLAČNO UČENJE JEZIKOV

Udeleženka Tamara o Zaposlitvenih torkih ...

TOM 2818"V čast si štejem, da sem bila udeleženka prvega Zaposlitvenega torka, na katerem sta sodelovali nevladni organizaciji Zavod Inštitut za elektronsko participacijo in Center za razvoj e-upravljanja v jugovzhodni Evropi. Za ta dogodek sem izvedela ravno preko Zavoda Inštitut za elektronsko participacijo, pri katerem sem pozneje postala prostovoljka. Za to je nekoliko “kriv“ tudi Zaposlitveni torek, saj sem tam bolje spoznala način delovanja nevladnih organizacij, podrobneje pa tudi zgoraj omenjeni.

Beri dalje

Mlade službe

Na Nefiksu smo pripravili novo Nefiks nagradno igro!

Na Facebook zid ali Twitter (s označbo #Nefiks) nam napišite, kaj je za vas Mlada služba in kakšna mora biti takšna služba.

Časa imate do 28. julija, ko bomo poklonili super Nefiks poletno darilo!

Memoriada 2012

Radi urite svoj možganski potencial? Želite preveriti in izmeriti svoje možganske sposobnosti pomnjenja? V primeru, da ste vsaj na dve vprašanji odgovorili pritrdilno, vas Univezum Minerva vabi, da postanete slovenski državni prvak v pomnjenju. Na Univerzum Minerva ponujajo možnost, da si s pomočjo urnega spomina priborite naziv Slovenca oziroma Slovenke, ki si največ zapomni!

Pridružite se jim na 4. odprtem državnem prvenstvu v pomnjenju Memoriada 2012, ki bo v soboto, 7. julija 2012 med 8. in 17. uro na OŠ Tabor I. v Mariboru.

Beri dalje

O etiki ...

Vrednotenju dejanj se je zagotovo nemogoče izogniti. Grobo jih ločimo na »dobra« in »slaba«. Ampak kaj je tisto, kar dejanje naredi takšno ali drugačno? Tako nekako bi lahko zastavili temeljno vprašnje etike – filozofske discipline, ki poskuša premisliti zakulisje morale. V zadnjem času se o njej govori kar precej, a včasih na žalost tudi malo preveč nepremišljeno. Vabljeni, da se udeležite razprave, ki bo potekala v četrtek, 28. junija, ob 17h na Društvu mladinski ceh.

Beri dalje

Znanost: za dekleta!

Evropska komisija je začela s kampanjo “Ženske v raziskavah in inovacijah”, s katero želi spodbuditi dekleta k zanimanju za znanost in njihovemu vključevanju v znanstvene raziskovalne centre. Ženske so še vedno slabše zastopane v znanosti, tehnologiji in na raziskovalnih področjih v Evropi, kar pomeni, da mnogo talenta ostane neizkoriščenega. Kampanja bo tudi poudarila pomen znanosti in raziskav pri iskanju konkretnih rešitev za svetovne probleme, kot so hrana in energetska varnost, okolje, zdravo staranje … 

Beri dalje

Dialog mladih zaključen

»Mladi ne čakamo na rešitve, ampak jih ponujamo in ne godrnjamo, ampak dejansko stopimo v aktivno pozicijo« sporočajo mladi v okviru projekta Dialog mladih. Projekt Dialog mladih! v sodelovanju z mladinskimi organizacijami in mladinskimi centri, ob podpori Nacionalne agencije programa Mladi v akciji in Urada RS za mladino ter v partnerstvu z Zavodom RS za zaposlovanje, izvajata Mreža MaMa in Mladinski svet Slovenije.

Beri dalje