Nefiks
Torek, 11 December 2018
Test1

BREZPLAČNA
USPOSABLJANJA

Test1

POJDI Z NAMI V TUJINO

kolegice-500px-new2

ZAPOSLOVANJE MLADIH ŽENSK

podjetni-petki-500px-new2

ZA DIJAKE

priznanje-2014-500px-new

SODELUJ Z NAMI

KARIERNO MENTORSTVO

BREZPLAČNO UČENJE JEZIKOV

  • Zaposlitev MD ESS
  • Pridruzi se ekipi Nefiks
  • Nefiks priznanje banner

Razpis za sodelovanje na MAKfestovem literarnem natečaju

Med 8. in 12. majem se bo v Ljubljani že četrtič odvijal MAKfest, festival mladinske altruistične kulture. Kot vsako leto tudi tokrat MAKfest pripravlja literarni večer k sodelovanju pa vabi mlade pisce/ke, pisatelje/ice, aktivce/ke in kreativce/ke.

Beri dalje

Razpis v podporo samozaposlitvi mladih v podjetju v letu 2013

Ste podjeten mlad človek, star do 35 let, ki razvija oziroma je že razvil podjetniško idejo? Ste / boste v letu 2013 odprli svoj s.p. ali svoj d.o.o.? Sami ali v skupini podjetnih kolegov? Da! Potem je razpis, v podporo samozaposlitvi v podjetju v letu 2013, prava stvar za vas.

Beri dalje

Noč – moč neformalnega

V petek, 17.5.2013 bo po vsej Sloveniji že drugič potekala akcija pod imenom »Noč – moč neformalnega«. Njen namen je širšo javnost opozoriti na pomen neformalno pridobljenega znanja ter vlogo nevladnih organizacij, kot »ponudnikov« neformalnega učenja.

Potekala bo tako, da bomo v več slovenskih mestih istočasno na izbrani lokaciji predvajali fotografije z aktivnosti nevladnih organizacij.
PRIJAVA za sodelovanje v akciji!

Beri dalje

Razpis za oblikovanje celostne grafične podobe Mladinskega centra Idrija

Si poln novih idej? Kreativen? Si se že kdaj preizkusil v oblikovanju? Ti svet dizajna in oblikovanja ni tuj?

Ne glede na tvoje odgovore te Društvo tabornikov Rod srebrnih krtov Idrija, Klub idrijskih študentov in Idrija 2020 vabimo, da se prijaviš na razpis za oblikovalca celostne grafične podobe Mladinskega centra Idrija, ki ga ustanavljamo meseca maja.

Beri dalje

Hotelirstvo je slog življenja!

Portorož, 16 april – Mladi in perspektivni udeleženci Zaposlitvenega torka, ki ga je v sklopu projekta »Služba me ne išče« organiziral Zaposlitveni klub Koper, so obiskali Hotel Kempinski Palace v Portorožu. Dogodek je bil posebej zanimiv za vse mlade in nadobudne bodoče turistične in gostinske delavce, ki si želijo zaposlitve v najprestižnejšem hotelu v Sloveniji.

Beri dalje