Nefiks
Sobota, 20 Oktober 2018
Test1

BREZPLAČNA
USPOSABLJANJA

Test1

POJDI Z NAMI V TUJINO

kolegice-500px-new2

ZAPOSLOVANJE MLADIH ŽENSK

podjetni-petki-500px-new2

ZA DIJAKE

priznanje-2014-500px-new

SODELUJ Z NAMI

KARIERNO MENTORSTVO

BREZPLAČNO UČENJE JEZIKOV

Delavnica o pomenu beleženja neformalno pridobljenega znanja

2012-10-25 14.00.11V četrtek, 25. oktobra 2012, je imel Zavod Nefiks na Študentski areni delavnico na temo pridobivanja in beleženja neformalnega znanja, ki sta jo vodili Maja Drobne in Klara Zavrl. Udeleženci so se seznanili s knjižico Nefiks, kamor lahko vpisujejo vse svoje znanje, izkušnje in kompetence, ki so jih pridobili izven formalnega izobraževanja, pogovarjali pa so se tudi o načinu pridobivanja posameznih kompetenc in naredili primer vpisa v Nefiks za delo preko študentskega servisa. Delavnica se je zaključila z debato o pomembnosti beleženja neformalno pridobljenega znanja, ki je lahko mladim pri vstopu na trg dela in iskanju prve zaposlitve v veliko pomoč.

Training course "You are able"

PIC 0302Metoda črte življenja
Kadar pridemo v novo okolje, po navadi potrebujemo majhno vzpodbudo, da se odpremo in delimo en delček sebe z drugimi. Da pa to ne predstavlja prevelikega odpora, pri tej metodi sodeluješ z osebo, ki ti je najbolj blizu (skupina se razdeli v pare po lastnih željah). Hkrati pa ti ta metoda omogoča, da ubesediš kar ti je pomembno v življenju in načrtuješ kaj želiš v svoji prihodnosti.

Beri dalje

Lutkarske delavnice za odrasle

skrati karjola copy 1KD Grosuplje – mesto kipov vabi na lutkarske delavnice za odrasle: Z lutko v svet. Delavnice bodo potekale v Mestni knjižnici Grosuplje v posameznih dnevih od 9.-24. novembra 2012 pod mentorstvom Edvarda Majarona in Agate Freyer. Vabljeni. Več informacij najdete tukaj.

Pripravništvo pri Svetu Evrope

Tudi letos so, tako kot vsako leto, objavili razpis za pripravništvo pri Svetu Evrope. Pripravništvo poteka od osem tednov pa vse do pet mesecev. Svet Evrope k prijavi spodbuja vse kandidate s primernimi kvalifikacijami. Prijava na pripravništvo med marcem in julijem 2013 je možna do 30. novebmra 2012.

Beri dalje

Zaposlitveni sejem MojeDelo

Karierni oziroma zaposlitveni sejem je namenjen srečevanju delodajalcev in iskalcev dela. Aktivno iščeš svojo prvo ali novo zaposlitev ali pa iščeš ponudbo za boljše delo? Potem je zaposlitveni sejem prav zate, saj lahko tam obiščeš podjetja, ki zaposlujejo tvoj poklicni profil!

Sejem bo potekal 24. oktobra in 25. oktobra 2012 v dvorani C na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, odprt pa bo oba dneva od 12.00 do 19.00. Vstopnine ni, brezplačni so tudi vsi spremljevalni dogodki (predavanja).

Beri dalje

Povabilo na 5. Dneve podjetništva

Data d.o.o. v sodelovanju s Tehnološkim parkom Ljubljana že tradicionalno organizira brezplačne Dneve podjetništva za vse, ki želijo pridobiti nova znanja in se seznaniti z aktualnimi podjetniškimi temami.

Dogodek se bo odvijal v Tehnološkem parku Ljubljana (konferenčna dvorana, stavba B) od 13. do 15. novembra 2012. V tem času se boste lahko brezplačno udeležili številnih zanimivih in koristnih podjetniških predavanj.

Beri dalje