Nefiks
Nedelja, 20 Januar 2019
Test1

BREZPLAČNA
USPOSABLJANJA

Test1

POJDI Z NAMI V TUJINO

kolegice-500px-new2

ZAPOSLOVANJE MLADIH ŽENSK

podjetni-petki-500px-new2

ZA DIJAKE

priznanje-2014-500px-new

SODELUJ Z NAMI

KARIERNO MENTORSTVO

BREZPLAČNO UČENJE JEZIKOV

  • Pridruzi se ekipi Nefiks
  • Talentiran banner Informativa 2019

Nevladne organizacije: Ustrezno priznavanje neformalno pridobljenega znanja je lahko del rešitve trga dela

Predstavniki Mreže Minvos in Zavoda Nefiks, ki so 27. marca v Ljubljani organizirali 2. simpozij o priznavanju in pomenu neformalnega izobraževanja, pridobljenega v nevladnih organizacijah (NVO), ugotavljajo, da je kljub pospešenemu razvoju njihov položaj pri nas še vedno daleč za razvitostjo NVO-jev v ostalih državah Evropske unije. Gostje simpozija so se strinjali, da mora država NVO-je vključiti v procese snovanja politik in jih prepoznati kot pomembnega akterja na področju neformalnega izobraževanja.

Beri dalje

Udeleženci zaposlitvenih klubov na praksi v Si.mobilovih poslovalnicah

V sklopu projekta Služba me ne išče je Si.mobil osmim mladim iskalcem prve zaposlitve, udeležencem zaposlitvenih klubov po Sloveniji, ponudil priložnost za spoznavanje s praktičnim delom v svojih prodajnih centrih. V spodnjih vrsticah si lahko preberete njihove izkušnje in vtise ...
Z opravljanjem prakse v Si.mobilovi poslovalnici sem dobila vpogled v delovanje in procese, ki se odvijajo na dnevni bazi, poleg tega pa sem se lahko tudi sama aktivno vključila v dogajanje, saj sem usmerjala obiskovalce in jim pomagala po svojih močeh. Pripravništvo je bila pravzaprav zanimava izkušnja, saj sama še nisem delala v prodaji in ne glede na to, da moje ambicije niso usmerjene na to področje, lahko rečem, da sem se naučila precej o ravnanju z ljudmi ter se poučila o novostih v mobilni tehnologiji. Super ekipa zaposlenih pa je poskrbela za to, da se bom v to poslovalnico z veseljem vračala.
Tina H., Zaposlitveni klub Ljubljana

Beri dalje

Srečanje z Dušanom Vrbanom, lastnikom in direktorjem podjetja KAINOTO

Zaposlitveni klub Maribor v okviru projekta Služba me ne išče vabi študente, diplomante in vse, ki jih zanima delo na področju marketinga, da se udeležijo srečanja z Dušanom Vrbanom, predstavnikom podjetja Kainoto, ki bo v torek, 2. 4. 2013 ob 17. 00 v prostorih Academie (več o podjetju si lahko preberete na spletni strani www.kainoto.com).

Beri dalje

Zaposlitveni torek v Hotelu Kempinski Palace Portorož

Vas zanima hotelirstvo? Se že izobražujete v tej smeri ali še razmišljate o študiju na tem področju? Morda enostavno že veste, da želite nekega dne postati del uspešnega hotelskega kolektiva? V kolikor vas vse to in še več zanima, ne smete zamuditi spodnjega dogodka. Zavod Nefiks in Zaposlitveni klub Koper v okviru projekta »Služba me ne išče« vabita na Zaposlitveni torek, ki bo potekal v sodelovanju s Hotelom Kempinski Palace Portorož, v torek, 16.4.2013, s pričetkom ob 10. uri v prostorih hotela. 

PRIJAVE SO ZAKLJUČENE!

Beri dalje

Informiranje o dogodkih, na področju strukturiranega dialoga

Vabimo: Nacionalno srečanje Mladi o okolju
Na nacionalnem srečanju projekta Mladi o okolju bomo kreirali ideje in predloge mladih na področju okolja in zdravega življenjskega sloga mladih. Gradili bomo na rešitvah mladih z 12 lokalnih srečanj projekta ter pripravili rešitve okoljskih izzivov na nacionalni ravni. S tem namenom bomo povabili ključne odločevalce kot so poslanci in poslanke, predstavnike z ministrstev, tudi zainteresirane župane, in jim predstavili ideje mladih.

Beri dalje