Nefiks
Torek, 19 Marec 2019
Test1

BREZPLAČNA
USPOSABLJANJA

Test1

POJDI Z NAMI V TUJINO

kolegice-500px-new2

ZAPOSLOVANJE MLADIH ŽENSK

podjetni-petki-500px-new2

ZA DIJAKE

priznanje-2014-500px-new

SODELUJ Z NAMI

KARIERNO MENTORSTVO

BREZPLAČNO UČENJE JEZIKOV

  • 2018 03 13 drzne ženske banner
  • Pridruzi se ekipi Nefiks
  • banner karierni klub 2019

SPLETNO POSVETOVANJE – POVEJ SVOJE MNENJE - Pravica evropskih državljanov do izobrazbe in poklicnih kvalifikacij

Pridružite se razpravi in aktivno sodelujete preko spletnega posvetovanja. Vprašanja govorcem, svoja mnenja ali predloge lahko oddate na spletni strani http://www.eu-dogodki.si/forum/ !

Prvi izmed petih posvetov na teme pravic evropskih državljanov bo v Velenju, v petek, 19. aprila 2013, ob 11. uri, v Mladinskem centru Velenje, Efenkova cesta 61a, Velenje.

Beri dalje

»Zasadimo ideje!«

»Zasadimo ideje!« sporočajo mladi z nacionalnega srečanja Mladi o okolju, ki je potekal v četrtek in petek, 4. in 5. aprila 2013 v Mladinskem centru Velenje.

Beri dalje

VSTOP MLADIH NA TRG DELA V SLOVENIJI

V sodobnem svetu je posameznik soočen s tveganji, postavljen je pred paleto izbir, ki pa so omejene z možnostmi. Kljub temu, da mladi ne identificirajo več odraslosti s klasičnimi objektivnimi kazalci odraslosti, se socialna vključenost v sodobni družbi še zmeraj najpogosteje enači z vključenostjo na trg dela. Ta prehod je izjemno težaven, saj je posameznik soočen s pričakovanji in realnostjo, s katero se sreča na trgu dela. 

Beri dalje

Delavnica: Večine komuniciranja z delodajalcem ali »Kako opraviti dober zaposlitveni intervju?« in »Kaj je osebna blagovna znamka?

S pripravljenim načrtom svoje blagovne znamke boste odkrili svoje unikatne lastnosti in razvili komunikacijski načrt za svojo osebno blagovno znamko. Spoznali boste vse pomembne elemente zaposlitvenega intervjuja in načine kako se nanj kar najbolje pripraviti. Opravili boste trening zaposlitvenega intervjuja za svoje ciljno delovno mesto in pridobili povratno informacijo o poteku intervjuja. 

Termin: 10.04.2013, ob 15.30

Beri dalje

Poročilo z obiska Primorskih novic v Novi Gorici

V petek, 5. 4. 2013, je zaposlitveni klub, ki deluje s okviru projekta Služba me ne išče Nova Gorica, organiziral Podjetni petek na Primorskih novicah v novogoriški enoti. Predstavniki podjetja so nas v Novi Gorici prijazno sprejeli.

Beri dalje

Vabilo na 5. posvet ob Svetovnem dnevu zdravja: Vpliv industrije na zdravje mladih

 Mladinska zveza Brez izgovora Slovenija že peto leto zapovrstjo organizira Posvet ob Svetovnem dnevu zdravja z naslovom »Vpliv industrije na zdravje mladih«, kjer se bodo zbrali številni slovenski strokovnjaki, ki bodo zainteresirani javnosti predavali o aktualnih temah, povezanih z zdravjem in mladostniki. Letošnji posvet bo potekal 8. aprila 2013 med 16.00 in 20.00 uro v Hotelu M na Derčevi ulici 4 v Ljubljani.

Beri dalje