Nefiks
Torek, 11 December 2018
Test1

BREZPLAČNA
USPOSABLJANJA

Test1

POJDI Z NAMI V TUJINO

kolegice-500px-new2

ZAPOSLOVANJE MLADIH ŽENSK

podjetni-petki-500px-new2

ZA DIJAKE

priznanje-2014-500px-new

SODELUJ Z NAMI

KARIERNO MENTORSTVO

BREZPLAČNO UČENJE JEZIKOV

  • Zaposlitev MD ESS
  • Pridruzi se ekipi Nefiks
  • Nefiks priznanje banner

Vabljeni na lokalno srečanje Mladi o okolju v Zagorje ob Savi, Postojno, Radlje ob Dravi in Maribor

Strukturirani dialog OSNOVNI colorMladinski svet Slovenije bo v okviru projekta Mladi o okolju ob podpori Nacionalne agencije programa Mladi v akciji in Urada RS za mladino izvedel 12 lokalnih srečanj po Sloveniji, kjer se bomo mladi srečali s tistimi, ki odločajo (ki so odgovorni za vprašanja državljanov, tudi nas mladih). Namen srečanj je ustvariti prostor za dialog med mladimi in odločevalci s poudarkom na ustvarjanju skupnih idej in predlogov za izboljšanje vsakdanjega bivanja v posameznih lokalnih skupnosti na področju okolja in zdravega življenjskega sloga mladih.

Beri dalje

Vabilo na obisk fundacije BiT planota

bit planotaZaposlitveni klub Nova Gorica, ki deluje v okviru Nefiksovega projekta Služba mene išče, bo v četrtek, 14.2.2013, obiskal fundacijo BiT Planota, ki je stičišče nevladnih organizacij na Goriškem. Fundacija BIT Planota se trudi zagotavljati podporo drugim nevladnim organizacijam in projektom, s katerimi želi razviti podeželje, predvsem na področju Banjške in Trnovske planote.

Beri dalje

"Ne se bat, probat!"

06022013O obisku vodje Si.mobilove franžise Tilna Hrovata
Maribor, 6. februar – Udeleženci mariborskega zaposlitvenega kluba so v sklopu projekta Služba me ne išče organizirali srečanje z lokalnim podjetnikom, vodjo franšizne poslovalnice Si.mobila v Mercator centru Tabor: Tilen Hrovat je navdušil in prepričal.

Beri dalje

»MOJE IZKUŠNJE« kot najboljši primer beleženja delovnih izkušenj

Antwerpen, Belgija, 4. - 5. 2. 2013. Orodje e-Študentskega Servisa »Moje izkušnje« za beleženje izkušenj, pridobljenih preko dela študentov s strani Evrope priznano kot najboljši primer beleženja pridobljenih kompetenc iz  dela. Belgijsko ministrstvo po zgledu Mojih izkušenj razvija podoben sistem.

Beri dalje

Kragelj: Iskanje zaposlitve je resno detektivsko delo!

Obisk Radovana KragljaLjubljana, 6. februar -  Zaposlitveni klub Ljubljana, ki deluje v sklopu projekta Služba me ne išče, je včeraj obiskal Radovan Kragelj, psiholog, direktor in solastnik svetovalnega podjetja Kragelj in Kragelj, d.o.o., ki je z mladimi delil številne uporabne nasvete glede iskanja zaposlitve, pristopa do delodajalcev in snovanja kariere. Poudaril je, da iskanje zaposlitve ni enostavna naloga, saj od posameznika terja taktičen pristop, zvrhano mero vztrajnosti in odlične predstavitvene sposobnosti.

Beri dalje