Nefiks
Petek, 17 Avgust 2018
Test1

BREZPLAČNA
USPOSABLJANJA

Test1

POJDI Z NAMI V TUJINO

kolegice-500px-new2

ZAPOSLOVANJE MLADIH ŽENSK

podjetni-petki-500px-new2

ZA DIJAKE

priznanje-2014-500px-new

SODELUJ Z NAMI

KARIERNO MENTORSTVO

BREZPLAČNO UČENJE JEZIKOV

Kaj meniš ti?

Vabljeni, da pomagate pri zaključnem vrednotenju projekta ZAvedno MLADI! Ekipa ZAvedno mladi je namreč pripravila spletno anketo, s katero želi ugotoviti, kakšen odnos do tem mladih imajo različne javnosti ter preveriti učinke aktivnosti, ki so jih izvajali v času projekta.

Vabijo vas, da jo do 7. maja izpolnite ter jim tako s svojimi ocenami in komentarji pomagate pripraviti sliko o uspešnosti projekta.

Beri dalje

SiCamp 2012

rešitve 1Odprte so prijave na KAMP SOCIALNIH INOVACIJ 2012. Na 48 ur trajajočem dogodku bodo združili znanja in sposobnosti socialnih inovatorjev, računalničarjev, programerjev, dizajnerjev, v večini študentov. Ti bodo na vikendu razvili in ustvarili prototipe spletnih aplikacij, ki so bile izbrane na natečaju za naj socialno inovacijo.

Beri dalje

Sedmi Podjetni petek ponovno na Microsoftu

24. april 2012, Ljubljana. Zavod Nefiks s pomočjo U.S. Embassy v Sloveniji, ŠOS in MOL pripravlja Podjetne petke – dogodke zaposlitvene pismenosti in mreženja za mlade, ki potekajo v podjetjih.

Tretji Podjetni petek v tej sezoni je ponovno, tako kot prvi, potekal v podjetju Microsoft. Organizatorji so se za tako potezo odločili zaradi izjemnega zanimanja mladih za udeležbo.

Beri dalje

Klepetalnica: Pravice mladih na delu - DANES!

Zavod Nefiks s sodelovanju s sindikatomMladi Plus, v soboto, 21. aprila, ob 19:00, pripravljata klepetalnico o pravicah mladih na delu. Če te zanima, kaj lahko storiš, ko delodajalec od tebe zahteva s.p. ali pa kaj vse so tvoje pravice, ko se zaposliš, pridi v našo družbo ;)

Na vprašanja bo odgovarjal Goran Lukič iz Sindikata Mladi Plus.

Navodila za vklop v klepetalnico:

- skočite na naslov: http://enefiks.talentiran.si
- prijavite se v e-nefiks (če še niste, vam registracija vzame le dve minuti)
- v meniju na levi strani izberite Klepetalnice, kliknite na vrhnjo in klepetajte z nami!

Klepetalnico omogočajo U.S. Embassy, MOL in ŠOS.

Šesti Podjetni petek: IBM Slovenija

536406 3862640088779_1361772045_33577224_2008311850_nZavod Nefiks je v sodelovanju z IBM Slovenija ter s pomočjo Veleposlaništva ZDA v Sloveniji, Mestne občine Ljubljana in Študentske organizacije Slovenija v petek, 20. aprila 2012, organiziral dogodek Podjetni petek v podjetju IBM Slovenija. Dogodek zaposlitvenega opismenjevanja mladih, ki se ga je udeležilo več kot 50 mladih, je potekal v IBM Innovation Center Ljubljana.

Mladi so na Podjetnem petku spoznali podjetje IBM Slovenija in korporacijo IBM. Seznanili so se s ključnimi kadri, delovnimi procesi ter strategijo podjetja. Na okrogli mizi, kjer so sodelovali predstavniki vodstva podjetja IBM Slovenija, so spregovorili tudi o izzivih iskanja zaposlitve in izkušnji zaposlitvenega razgovora.

Beri dalje

Mladi za več možnosti

 

 

Zavod Nefiks z namenom zbiranja mnenj mladih in posredovanja le teh širši javnosti in odločevalcem, potrebuje tvoje mnenje. Če si v starostni skupini med 16 in 29 let, te naprošamo, da rešiš kratek vprašalnik