Nefiks
Nedelja, 20 Januar 2019
Test1

BREZPLAČNA
USPOSABLJANJA

Test1

POJDI Z NAMI V TUJINO

kolegice-500px-new2

ZAPOSLOVANJE MLADIH ŽENSK

podjetni-petki-500px-new2

ZA DIJAKE

priznanje-2014-500px-new

SODELUJ Z NAMI

KARIERNO MENTORSTVO

BREZPLAČNO UČENJE JEZIKOV

  • Pridruzi se ekipi Nefiks
  • Talentiran banner Informativa 2019

Kragelj: Iskanje zaposlitve je resno detektivsko delo!

Obisk Radovana KragljaLjubljana, 6. februar -  Zaposlitveni klub Ljubljana, ki deluje v sklopu projekta Služba me ne išče, je včeraj obiskal Radovan Kragelj, psiholog, direktor in solastnik svetovalnega podjetja Kragelj in Kragelj, d.o.o., ki je z mladimi delil številne uporabne nasvete glede iskanja zaposlitve, pristopa do delodajalcev in snovanja kariere. Poudaril je, da iskanje zaposlitve ni enostavna naloga, saj od posameznika terja taktičen pristop, zvrhano mero vztrajnosti in odlične predstavitvene sposobnosti.

Beri dalje

Multimedijski natečaj „Migranti v Evropi“

migrantiMultimedijski natečaj „Migranti v Evropi“ želi mladim umetnikom in komunikologom ponuditi priložnost, da na svoj način prikažejo, kako migranti prispevajo k današnji evropski družbi. Natečaj bi moral biti tudi prvi korak k bolj razširjeni razpravi ter izmenjavi informacij in mnenj.

Beri dalje

Z delavnico zaposlitvene pismenosti tudi na letošnji Informativi

482504 339326302850042 583031629 nV petek, 1, februarja 2013 so predstavnice Nefiksa gostile delavnico o zaposlitveni pismenosti na letošnjem sejmu poklicev in izobraževanja Informativa. Poleg tega, da so predstavile pomembnost beleženja neformalno pridobljenih znanj in kompetenc, so delile še številne uporabne infromacije in koristne napotke o pripravi življenjepisa, motivacijskega pisma ter ponudb za delo. Poleg tega so udeležence usmerile tudi glede iskanja informacij in povedale, kako pristopiti do delodajalcev.

Beri dalje

Pogovor z univ. dipl. psih. Radovanom Kragljem

image0015. februarja bo Ljubljanski zaposlitveni klub, ki deluje v okviru projekta Služba me ne išče, na srečanju gostil Radovana Kraglja, univ. dipl. psihologa in direktorja ter solastnika svetovalnega podjetja Kragelj & Kragelj d.o.o.
Že 20 let se ukvarja s specialističnim kadrovskim svetovanjem in velja za enega najvidnejših slovenskih strokovnjakov na področju ocenjevanja primernosti in izbora kadrov. Izpeljal je več kot 15.000 ocenjevalnih postopkov s kandidati za zaposlitev, razvoj ali prevzem vodstvenih funkcij. Na tem področju aktivno svetuje tudi največjim in najuglednejšim slovenskim finančnim ustanovam.

Beri dalje

Zaposlitveni razgovori in selekcija kandidatov

CAM00007Mladi v zaposlitvenem klubu Koper v okviru projekta Služba me ne išče, so se po novem letu začeli pripravljat na prave razgovore, zato so medse povabili dve izkušeni gostji, karierno svetovalko v Kariernem Centru Univerze na Primorskem Danijelo Stojanović in psihologinjo Marino Ogrin, zaposleno v podjetju Profil d.o.o.

Beri dalje