Nefiks
Sobota, 16 Februar 2019
Test1

BREZPLAČNA
USPOSABLJANJA

Test1

POJDI Z NAMI V TUJINO

kolegice-500px-new2

ZAPOSLOVANJE MLADIH ŽENSK

podjetni-petki-500px-new2

ZA DIJAKE

priznanje-2014-500px-new

SODELUJ Z NAMI

KARIERNO MENTORSTVO

BREZPLAČNO UČENJE JEZIKOV

  • Pridruzi se ekipi Nefiks
  • 2018 02 13 Talentiran2
  • banner karierni klub 2019

Pripravništvo na Evropski agenciji za železniški promet

Pripravništvo je namenjeno mladim diplomantom z državami Evropske Unije, Islandije, Liechtensteina, Norveške, Švice, Hrvaške in Turčije s področij inženjirstva, ekonomije, znanosti in tehnologije. Prav tako so vabljeni pravniki z interesom na področju železništva in diplomanti z področja človeških virov, komunikacije, financ, informacijske tehnologije…

Beri dalje

Že imate izbranega "top delodajalca"?

2012-12-17 17.43.28Pretekli ponedeljek, 17. 12. 2012, so udeleženci Zaposlitvenega kluba Zagorje v okviru Nefiksovega projekta Služba me ne išče gostili Simobilovo kadrovico go. Ksenijo Hudomalj. Poleg nasvetov o oblikovanju motivacijskih spremnih pisem, ponudb za sodelovanje in CV- jev, so se z gostjo pogovarjali tudi o poteku samih zaposlitvenih razgovorov ter na splošno o izvedbi zbirnih postopkov.

Beri dalje

CEHOV PRAZNIČNI PLES z Big bandom Šentjur

Ob 20-letnici Mladinskega ceha vabimo na CEHOV PRAZNIČNI PLES z Big bandom Šentjur
v veliko dvorano Antonovega doma na Viču (Tržaška 85, Ljubljana)
v četrtek, 20. decembra 2012, od 21.00 do 01.00 ure.

Prodaja vstopnic poteka na dan plesa pri vhodu v dvorano.

Vabljen/-a že ob 20.00, ko bomo skupaj s plesnim učiteljem ponovili plesne korake.

Društvo mladinski ceh - skupina Cehovih plesov


KOLEGICE - zaposlovanje mladih žensk

kolegice“Spoštovana kolegica, dovolite … “ ali pa “Spoštovane kolegice in kolegi” so pogosto stavki, s katerimi se med seboj naslavljajo stanovski posamezniki. 
  
Vse prve iskalke zaposlitve, študentke in druge mlade posameznice vabimo, da se do 30.12. 2012 (oz. do zapolnitve mest z ustreznimi udeleženkami) prijavite za sodelovanje v projektu »Kolegice«.

PRIJAVE SO ZAKLJUČENE!

Beri dalje

BOB leta 2012

  Večer je ta teden začel tradicionalni, že štirinajsti izbor boba leta, po mnenju bralcev Večera in širše slovenske javnosti najboljše izjave, ki je bila letos objavljena v časniku Večer. Med letošnjimi finalisti so teolog in izseljenski duhovnik dr. Zvone Štrubelj, čistilka Jelka Bobonja, ustvarjalec stripov Zoran Smiljanić, predsednik uprave Krke Jože Colarič, direktor Centra za informiranje, sodelovanje in razvoj nevladnih organizacij Goran Forbici, državni sekretar Uroš Rožič, igralec Igor Samobor, nogometaš Maribora in reprezentant Makedonije Agim Ibraimi in filozof Franci Pivec.
Izpostavljamo pa najbolj nevladniški BOB 2012, za katerega lahko glasujete s prepprostim klikom na gumb GLASUJ, osebno podatki so za tiste, ki bi želeli v žrebanju dobiti nagrado.
06. Goran Forbici, direktor Centra za informiranje, sodelovanje in razvoj nevladnih organizacij:Premalo imamo časa pri iskanju izhoda iz krize, da bi si lahko privoščili sprejemanje slabih zakonov.

Anketa o zaposlovanju mladih žensk

Drage
 - študentke,
 - iskalke prve zaposlitve
 - in vse mlade ženske, ki še nimate zaposlitve,

v tej anonimni anketi se obračamo na vas!

Iskanje zaposlitve je danes dolgotrajen proces, na Zavodu Nefiks pa se želimo še bolj poglobiti v izzive mladih deklet ob vstopu na trg dela. Na to temo pripravljamo aktivnosti, za katere želimo, da bi bile mladim res v pomoč, zato vas lepo prosimo, da izpolnite sledečo anonimno anketo tukaj.

Beri dalje