Nefiks
Nedelja, 17 Februar 2019
Test1

BREZPLAČNA
USPOSABLJANJA

Test1

POJDI Z NAMI V TUJINO

kolegice-500px-new2

ZAPOSLOVANJE MLADIH ŽENSK

podjetni-petki-500px-new2

ZA DIJAKE

priznanje-2014-500px-new

SODELUJ Z NAMI

KARIERNO MENTORSTVO

BREZPLAČNO UČENJE JEZIKOV

  • Pridruzi se ekipi Nefiks
  • 2018 02 13 Talentiran2
  • banner karierni klub 2019

Evropska garancija za mlade

mladeVsluzbeVčeraj je Evropska komisija podprla Youth garantee, garancijo za mlade. S tem naj bi bilo vsakemu mlademu v času štirih mesecev po zaključku izobraževanja omogočila neke oblike zaposlitev ali pa nadaljnje usposabljanje.
Na spletni strani je pobuda že več časa objavljena: http://www.youth-guarantee.eu/.

Beri dalje

Iskanje službe na Primorskem

Po napornih letih študija mi je končno uspelo diplomirati. Priznam, da na začetku nisem imela velike želje delati, saj sem bila še precej utrujena zaradi okrevanja po daljši bolezni. A vendar sem si naredila načrt, kako iskati službo. Na papir sem v levi stolpec napisala, kaj bi lahko delala, v desnega pa, kje bi to bilo mogoče. Med študijem sem si nabrala veliko delovnih izkušenj na delovnih mestih iz moje stroke pri znanih slovenskih delodajalcih.

Beri dalje

Vabilo na mednarodni dogodek

Mednarodni center za promocijo podjetij (ICPE) in Center za podporo razvoju e-upravljanja (CeGD) vas v sodelovanju s Konferenco ZN za trgovino in razvoj (UNCTAD) VABITA NA MEDNARODNI DOGODEK “THE SOFTWARE INDUSTRY AND SOCIAL-ECONOMIC BENEFITS TO THE NATIONAL MARKETS IN DEVELOPING COUNTRIES” – PRESENTATION OF UNCTAD’S _INFORMATION ECONOMY REPORT_, ki bo potekal v ČETRTEK, 6. DECEMBRA 2012, NA ICPE, Dunajska 104, 1000 Ljubljana.

Beri dalje

Čestitke prostovoljcem

prostovoljstvo
Na Nefiksu ob mednarodnem dnevu prostovoljstva čestitamo vsem prostovoljkam in prostovoljcem.

5. december je dan, ki ga je za mednarodni dan prostovoljstva razglasila Organizacija združenih narodov z namenom uresničevanja milenijskih ciljev.

Beri dalje

Vabilo na delavnico zaposlitvene pismenosti

Ali veš, zakaj je beleženje neformalnega izobraževanja lahko ključnega pomena pri vstopu na trg dela? Zakaj Europass ni vedno pravi način oblikovanja življenjepisa? Kaj lahko že danes storiš, da boš po zaključenem študiju bolj zaposljiv/a? Ali veš kaj je zaposlitvena pismenost? Se že zdaj bojiš iskanja službe? Nikar!

Odgovore na ta in mnoga druga vprašanja bo ponudila delavnica o zaposlitveni pismenosti, ki jo organizirata Zavod Nefiks in ŠOU v Ljubljani 3.12.2012 ob 16:00 v prostorih CNVOS na Povšetovi 37 v Ljubljani (4. nadstropje).

Beri dalje