Nefiks
Nedelja, 21 Julij 2019

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

Mladi in kompetentni top teaser

ZAČNI
TUKAJ

Test1

POJDI Z NAMI V TUJINO

priznanje-2014-500px-new

SODELUJ Z NAMI

kolegice-500px-new2

ZAPOSLOVANJE MLADIH ŽENSK

podjetni-petki-500px-new2

ZA DIJAKE

KARIERNO MENTORSTVO

BREZPLAČNO UČENJE JEZIKOV

  • jezikovni tabori 720x180
  • USPOSABLJANJE POLETJE 2019 720x180 1b
  • banner pridruzi se ekipi
  • jezikovni tabori 720x180
  • P EU banner2 720x180

Obisk Tovarne Podjemov

Maribor, 26. februar – Udeleženci Zaposlitvenega kluba Maribor so obiskali Podjetniški Inkubator Univerze v Mariboru, edini Microsoftov inovacijski center v Sloveniji, ki letos deluje 12. leto. V prostorih Tovarne Podjemov nas je sprejel vodja inkubatorja, mag. Jure Verhovnik. Razkazal nam je sodobne prostore in predstavil dejavnosti in cilje organizacije.

Beri dalje

Zaposlitveni klub Maribor je gostil karierno svetovalko Rebeko Fakin

200220131679Pretekli teden, 20. februarja, je sredino popoldne mariborskim klubovcem zelo hitro minilo. Na svojem rednem srečanju so namreč gostili karierno svetovalko iz Kariernega centra Univerze v Mariboru Rebeko Fakin. Mladi iskalci zaposlitve so pozorno prisluhnili nasvetom, kako se osebno pripraviti na razgovore, kako pripraviti življenjepise in spremna pisma za delodajalce.

Beri dalje

Valentina: Kot študentje si poiščite delo, ki vas veseli!

DPP 2225V zaposlitveni klub v okviru projekta Služba me ne išče sem se prijavila, ker sem spoznala, da lahko na ta način spoznam ključne ljudi, se z njimi povežem in morda dobim priložnost za zaposlitev. V prvem srečanju sem izbrala svoj cilj, ki ga želim doseči – zaposlitev na področju oglaševanja.

Beri dalje

Cehov teden socialnega podjetništva

Od 11. do 15. 3. 2013 bo na Mladinskem cehu potekal Teden socialnega podjetništva. Poleg zanimivih spletnih vsebin v tem tednu, pa tudi kasneje, pripravljajo različne dogodke, na katerih se bo spoznavalo socialno podjetništvo in družbene inovacije.

Beri dalje

Išče se Cosmo novinar(ka)!

022-023-cosmo-novinarka4Uredništvo Cosmopolitana je vabi k prijavi na natečaj, v sklopu katerega iščejo Cosmo novinarko prihodnje generacije. Med prijavljenimi bomo izbrali 5 deklet, ki jih bodo povabili, da tri mesece po en dan v tednu preživijo na uredništvu in pomagajo soustvarjati tako revijo Cosmopolitan kot tudi vsebino spletne strani cosmopolitan.si.

Beri dalje

Nove ugodnosti pri zaposlovanju mladih

zavod-zaposlovanjeNovi Zakon o pokojninskem in invalidskem zavarovanju (ZPIZ-2), ki je začel veljati decembra lani, od 1. julija letos uvaja vračilo prispevkov delodajalcev za prvo zaposlitev.

Beri dalje