Nefiks
Četrtek, 18 Oktober 2018
Test1

BREZPLAČNA
USPOSABLJANJA

Test1

POJDI Z NAMI V TUJINO

kolegice-500px-new2

ZAPOSLOVANJE MLADIH ŽENSK

podjetni-petki-500px-new2

ZA DIJAKE

priznanje-2014-500px-new

SODELUJ Z NAMI

KARIERNO MENTORSTVO

BREZPLAČNO UČENJE JEZIKOV

JobFair 2012

Te zanima s čim se ukvarjajo slovenska podjetja? Bi rad ugotovil kako do željenega delovnega mesta? Iščeš delo pa ne veš kam in kako? Si želiš štipendije ali mogoče potrebuješ prakso? To in še več te čaka na sejmu v avli Fakultete za elektrotehniko ter Fakultete za računalništvo in informatiko od 7. do 9. maja 2012.

Beri dalje

Trening socialnih veščin 2012

z5Društvo CPM vabi na letni Trening socialnih veščin 2012, ki se bo zgodil v mesecu juliju (med 6. in 11. 7. 2012). Podali se boste v vas Soča, ki se nahaja nedaleč od Trente, v idilični neokrnjeni naravi. Cena šestdnevnega TSV je 65€, v ceno pa je vključeno vodenje treninga, prehrana, nočišče in prostočasne aktivnosti (izleti, igre, sprehodi ipd.)

Beri dalje

Zgrabi priložnost, ujemi prihodnost!

mrežaVabljeni na 2. akademijo aktivnega državljanstva in podjetništva, ki bo potekala od petka, 11. maja, do nedelje, 13. maja, v Mariboru. Skupaj z uglednimi gosti bodo na številnih predavanjih in okroglih mizah načeli ključna vprašanja slovenske in evropske prihodnosti.

Beri dalje

Kaj meniš ti?

Vabljeni, da pomagate pri zaključnem vrednotenju projekta ZAvedno MLADI! Ekipa ZAvedno mladi je namreč pripravila spletno anketo, s katero želi ugotoviti, kakšen odnos do tem mladih imajo različne javnosti ter preveriti učinke aktivnosti, ki so jih izvajali v času projekta.

Vabijo vas, da jo do 7. maja izpolnite ter jim tako s svojimi ocenami in komentarji pomagate pripraviti sliko o uspešnosti projekta.

Beri dalje

SiCamp 2012

rešitve 1Odprte so prijave na KAMP SOCIALNIH INOVACIJ 2012. Na 48 ur trajajočem dogodku bodo združili znanja in sposobnosti socialnih inovatorjev, računalničarjev, programerjev, dizajnerjev, v večini študentov. Ti bodo na vikendu razvili in ustvarili prototipe spletnih aplikacij, ki so bile izbrane na natečaju za naj socialno inovacijo.

Beri dalje