Nefiks
Sobota, 16 Februar 2019
Test1

BREZPLAČNA
USPOSABLJANJA

Test1

POJDI Z NAMI V TUJINO

kolegice-500px-new2

ZAPOSLOVANJE MLADIH ŽENSK

podjetni-petki-500px-new2

ZA DIJAKE

priznanje-2014-500px-new

SODELUJ Z NAMI

KARIERNO MENTORSTVO

BREZPLAČNO UČENJE JEZIKOV

  • Pridruzi se ekipi Nefiks
  • 2018 02 13 Talentiran2
  • banner karierni klub 2019

Ekonomsko-poslovna fakulteta Maribor in družbena odgovornost

epfNa EPF Maribor se je 13. novembra odvijal dogodek družbene odgovornosti z namenom širiti vzgojno in izobraževalno kulturo in etiko družbe. Pri tem sta bila vključena Zavod Nefiks, ki je študentom Ekonomsko-poslovne fakultete predstavil namen in cilj beleženja neformalno pridobljenega znanja in Socialni inkubator, ki je ozavestil študente, da se s socialnim podjetništvom opravlja družbeno koristno delo ter z odgovornim in ustvarjalnim delom spremeni stvari na bolje.

Beri dalje

Z Dobo do kompetenc 21. stoletja

Mariborska Doba Fakulteta pripravlja pettedenski online program podjetniškega usposabljanja za vse, ki želijo biti hitrejši in drznejši ter se zavedajo pomena učenja, inovativnosti in kreativnosti v podjetjih. Usposabljanje se bo začelo 8. januarja prihodnje leto, vanj pa vabijo vse, ki si želijo razviti kompetence 21. stoletja – tako tistim, ki že imajo podjetja, kot tudi tistim, ki se na podjetniško pot šele odpravljajo.

Beri dalje

Knjigo Mag. Mirjane Ivanuša-Bezjak ZAPOSLENI, NAJVEČJI KAPITAL 21. STOLETJA je vredno prebrati

Ob branju knjige boste začeli gledati na vašo delovno kariero na drug način. Ne pustite, da bi drugi odločali o tem. Odločati morate sami. Razmišljajte in delujte pozitivno. Živite za danes, načrtujte za jutri in pozabite na včeraj. Knjiga vam dala nov pogled in odgovore na vprašanja o različnih področjih: kadrovanja, zaposlovanja, trga dela, delovnega razmerja, delovne kariere, kompetencah, učenju, iskanju in zamenjavi zaposlitve, osebni rasti, itd.

Beri dalje

AISEC Youth to Bussines Forum

V soboto, 24. novembra bo na Ekonomski fakulteti v Ljubljani potekala tretja konferenca Youth to Business Forum organizirana s strani AIESEC Slovenije. Youth to Business Forum je dogodek, ki povezuje mlade s poslovnim svetom in omogoča prenos znanja in idej.Udeležencem so na voljo brezplačne delavnice,kjer delo poteka v timu na študijskih primerih podjetij ter okrogla miza z vodilnimi managerji partnerskih podjetij. Brezplačne delavnice, ki jih izvajajo podjetja:

- Mercuri International
- A.T. Kearney
- Več partnerjev kmalu

Udeležba je brezplačna, več informacij in prijave v kratkem.

Vir: http://www.aiesec.si/forum/

Zaposlitveni torek NKBM

V torek, 13.11.2012 si bomo ob 9:00 lahko ogledali ozadje delovanja ene izmed večjih slovenskih bank. Poleg predstavitve delovanja posameznih kadrov, ki nam bodo tudi svetovali pri iskanju prve zaposlitve bomo izvedli tudi delavnico Zaposlitvena pismenost, kjer se bomo podrobneje spoznali s pisanjem življenjepisa, motivacijskega pisma, kadri NKBM pa nam bodo tudi razložili, na kaj je potrebno biti pozoren pri zaposlitvenih razgovorih.

PRIJAVA

Beri dalje