Nefiks
Petek, 23 Junij 2017
Test1

NEFIKS
PETKE

Test1

Mednarodni projekti - pojdi z nami v tujino

kolegice-500px-new2

KOLEGICE - zaposlovanje mladih, visoko izobraženih žensk

podjetni-petki-500px-new2

Karierni klubi za mlade

priznanje-2014-500px-new

NEFIKS TUTORJI

KARIERNO MENTORSTVO

KARIERNO MENTORSTVO

 

 

 

 

 

Zaposlitvene rešitve za mlade

Ljubljana, 25.5.2017
S projektom Nefiks zaposlitvene rešitve Zavod Nefiks pomaga mladim do vstopa na trg dela. Intenziven trimesečni program iskalcem zaposlitve do 29. leta starosti nudi podporno okolje, kjer se skupaj s sovrstniki in pod strokovnim mentorstvom soočajo z izzivi zaposlovanja. Projekt, ki je že na polovici svojega delovanja, se izvaja v večjih krajih po Sloveniji. V njem je do sedaj sodelovalo več kot dvesto mladih, oktobra pa bodo začeli z novimi vpisi.

Beri dalje

Hitri karierni zmenki z Adeccom

​Udeleženci projekta Nefiks zaposlitvene rešitve v sodelovanju s podjetjem Adecco pripravljajo hitre karierne zmenke. Odpri si nove možnosti ter izkoristi priložnosti za osebni stik z zaposlenimi na Adeccu.

Beri dalje

Aktivni mladi v Ilirski Bistrici navdušili delodajalce

Člani projekta Nefiks zaposlitvene rešitve Ilirska Bistrica so pripravili hitre karierne zmenke z delodajalci in pri tem poželi navdušenje. Delodajalci so pohvalili organizacijo in angažiranost mladih, udeleženci pa že pričakujejo vabila k sodelovanju z delodajalci.

Beri dalje

Hvaležni za priložnost sodelovanja v jezikovnem klubu Novo mesto

Za nami je že 8. srečanje Jezikovnega kluba Novo mesto, ki je potekal v duhu Tedna vseživljenjskega učenja. Udeleženci kluba smo v prijetni pozitivni klimi v angleščini razpravljali o »tipičnih vprašanjih«. Dotaknili smo se precej »globokih« in osebnih tem, ob tem razmišljali in se tudi iskreno nasmejali. Hkrati smo opazili že viden napredek v govorjenju angleščine večine udeležencev.

 

Beri dalje

Računalniki za socialno ogrožene

Dejavnost društva za trajnostni razvoj Duh časa združuje veselje do računalništva, skrb za okolje ter čut za sočloveka. Prostovoljci (ne nujno računalniške stroke) zbrano odsluženo računalniško opremo pripravijo za ponovno uporabo, jo programsko opremijo in na koncu brezhibno podarijo socialno ogroženim posameznikom in družinam.

Beri dalje