Nefiks
Torek, 19 Marec 2019
Test1

BREZPLAČNA
USPOSABLJANJA

Test1

POJDI Z NAMI V TUJINO

kolegice-500px-new2

ZAPOSLOVANJE MLADIH ŽENSK

podjetni-petki-500px-new2

ZA DIJAKE

priznanje-2014-500px-new

SODELUJ Z NAMI

KARIERNO MENTORSTVO

BREZPLAČNO UČENJE JEZIKOV

  • 2018 03 13 drzne ženske banner
  • Pridruzi se ekipi Nefiks
  • banner karierni klub 2019

Priložnost za nov vpis v Nefiks - Poletna šola FRI!

Fakulteta za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani (FRI) bo letos že šestič zapored v času šolskih počitnic izvedla povsem brezplačne delavnice Poletne šole FRI. Devet delavnic Poletne šole FRI je namenjenih srednješolcem in študentom, ki želijo izpopolniti in nadgraditi svoje znanje s področja računalništva, informatike in razvoja aplikacij na zanimiv in zabaven način.

Beri dalje

Novo on-line Nefiks tutor izobraževanje

Za vse, ki jih zanima Nefiks tutorstvo in ste pripravljeni Nefiks tutorji tudi postati, smo pripravili novo on - line izobraževanje.

Izobraževanje je povsem brezplačno in namenjeno tako tistim, ki želijo izvedeti več o Nefiksu in ga predstavljati, kakor tudi tistim, ki želite z Nefiks ekipo intenzivneje sodelovati tudi v projektih in ostalih aktivnostih. Dobili boste tudi naziv "Nefiks tutor".

Prijava

Beri dalje

JobFair 2012

Te zanima s čim se ukvarjajo slovenska podjetja? Bi rad ugotovil kako do željenega delovnega mesta? Iščeš delo pa ne veš kam in kako? Si želiš štipendije ali mogoče potrebuješ prakso? To in še več te čaka na sejmu v avli Fakultete za elektrotehniko ter Fakultete za računalništvo in informatiko od 7. do 9. maja 2012.

Beri dalje

Trening socialnih veščin 2012

z5Društvo CPM vabi na letni Trening socialnih veščin 2012, ki se bo zgodil v mesecu juliju (med 6. in 11. 7. 2012). Podali se boste v vas Soča, ki se nahaja nedaleč od Trente, v idilični neokrnjeni naravi. Cena šestdnevnega TSV je 65€, v ceno pa je vključeno vodenje treninga, prehrana, nočišče in prostočasne aktivnosti (izleti, igre, sprehodi ipd.)

Beri dalje

Zgrabi priložnost, ujemi prihodnost!

mrežaVabljeni na 2. akademijo aktivnega državljanstva in podjetništva, ki bo potekala od petka, 11. maja, do nedelje, 13. maja, v Mariboru. Skupaj z uglednimi gosti bodo na številnih predavanjih in okroglih mizah načeli ključna vprašanja slovenske in evropske prihodnosti.

Beri dalje