Nefiks
Torek, 19 Marec 2019
Test1

BREZPLAČNA
USPOSABLJANJA

Test1

POJDI Z NAMI V TUJINO

kolegice-500px-new2

ZAPOSLOVANJE MLADIH ŽENSK

podjetni-petki-500px-new2

ZA DIJAKE

priznanje-2014-500px-new

SODELUJ Z NAMI

KARIERNO MENTORSTVO

BREZPLAČNO UČENJE JEZIKOV

  • 2018 03 13 drzne ženske banner
  • Pridruzi se ekipi Nefiks
  • banner karierni klub 2019

Uspešna evropska zgodba se začne v Sloveniji

Lojze Peterle, poslanec Evropskega parlamenta, razpisuje nagradni natečaj za mlade do 30. leta z naslovom: Uspešna evropska zgodba se začne v Sloveniji (ideje za evropske projekte, namenjene mladim).

Nagradni natečaj poteka do torka, 24. 4. 2012, do 23.59. Več informacij najdete tukaj.

 

 

Beri dalje

Nova sezona Zaposlitvenih torkov!

Zavod Nefiks skupaj s ŠOU v Ljubljani po izjemno uspešni prvi pripravlja novo sezono Zaposlitvenih torkov! Prvi bo že ta torek, 17. aprila med 9:00 in 13:00 v Študentski hiši SRCe (Židovska steza 6, Ljubljana)!

Vrata odpira nevladna organizacija, Zavod Študentska svetovalnica, ki je v dvajsetih letih delovanja pomagala mnogo mladim, ogromno mladih pa je preko sodelovanja tudi razvila, jim nudila znanje in neprecenljive delovne izkušnje.

Beri dalje

Priložnost za tvojo idejo

GZS Zbornica osrednjeslovenske regije vabi mlade in kreativne posameznike ali skupine, da predstavijo svoje zamisli ali rešitve na razpisu »I3 ideja, invencija, inovacija«. Vaše zamisli bodo izbirali strokovnjaki s področja znanosti, družboslovja in gospodarstva ter najbolj izvirne in zanimive predstavili na razstavi Izzivi gospodarskega razvoja 24. in 25. maja 2012, kjer bodo podeljene tudi nagrade in priznanja.

Beri dalje

Nefiks video natečaj!

Posnemi svoj video na temo »zakaj je prostovoljstvo tisto, ki ti pomaga stopiti iz povprečja« in osvoji MP3 player!

Video je  
- lahko posnet s kamero ali telefonom ali z uporabo animacijskih tehnik / vizualnih učinkov;
- ne sme biti daljši od 1 minute;
- mora biti nemi ali v angleškem jeziku.

Svoj video nam lahko do 20.4.2012 pošlješ na info(a)talentiran.si.

Slika MP3 je simbolična.

fANfARA 2012: Razvozlaj marketinško sceno!

fanfara 111. aprila 2012 bo na Gospodarskem razstavišču vse mlade marketinške navdušence in tiste, ki bodo to še postali, v svoji družbi že petič po vrsti pozdravila fANfARA, največja študentska marketinška konferenca, ki jo organizira Študentska sekcija Društva za marketinga Slovenije. Vsi dobro vemo, da se ne splača sedeti križem rok in čakati na srečna naključja, ki jim bodo omogočila sanjsko zaposlitev, ampak morajo čim prej zbrati pogum in pokukati izven štirih sten in najti svoje področje, ki nas najbolj zanima ...

Beri dalje

Vabilo na regijski dogodek projekta Dialog mladih

Dialog mladih logoMladi se zopet zbiramo z namenom, da pokažemo, da nam ni vseeno. Ključno vprašanje je, kaj lahko mladi storimo, da postanemo bolj aktivni v družbi in na kakšen način si lahko zagotovimo večjo zaposljivost. To je priložnost, da prideš zraven, prispevaš svojo energijo ter sodeluješ pri projektu Dialog mladih!

Beri dalje