Nefiks
Sreda, 24 Julij 2019

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

Mladi in kompetentni top teaser

ZAČNI
TUKAJ

Test1

POJDI Z NAMI V TUJINO

priznanje-2014-500px-new

SODELUJ Z NAMI

kolegice-500px-new2

ZAPOSLOVANJE MLADIH ŽENSK

podjetni-petki-500px-new2

ZA DIJAKE

KARIERNO MENTORSTVO

BREZPLAČNO UČENJE JEZIKOV

  • jezikovni tabori 720x180
  • USPOSABLJANJE POLETJE 2019 720x180 1b
  • banner pridruzi se ekipi
  • jezikovni tabori 720x180
  • P EU banner2 720x180

Predstavljamo ...

Nefiks prodajno mesto in organizacija, ki vpisuje v Nefiks: Klub idrijskih študentov!

S Sabino Carli, tutorko in članico KIŠ, se je pogovarjala tutorka Anamarija Mežan.

sabina - TBI"Klub idrijskih študentov je pravzaprav N-N. Skrivnostna kratica, ki ne pomeni nič drugega kot Nefiks-novinec, z vpisovanjem smo namreč začeli v lanskem letu. Razlog, da smo se odzvali na ponudbo, tiči v naši želji, da bi svojim članom poleg projektov kulturnega in zabavnega značaja ponudili tudi možnost za širitev obzorij. Ne le tistih obzorij, ki jih zarisujejo učbeniki in delovni zvezki, pač pa tistih, ki se raztezajo vse od povsem vsakdanjih praktičnih opravil do odgovornih položajev v družbi."

Beri dalje

Katere veščine potrebujem, če želim postati socialni podjetnik?

Socialni inovatorji prihodnosti logotip lezec

Ali znam realizirati svoje ideje? Bi lahko živel ali pa pa vsaj delno služil od svojega hobija? Kaj je moja vizija? Čemu sem se pripravljen odreči za dosego svojega cilja? Ali lahko zaslužim in sem hkrati koristen družbi? Ta in še druga vprašanja rojijo po glavi številnih podjetnikov. Tudi socialnih. Katera so tista znanja, ki jih obvladajo socialni podjetniki?

 

Kako dobro imam sam razvite ključne kompetence, ki so potrebne za ustanovitev socialnega podjetja?

Beri dalje

Preventiva za zdravje mladih

apple-healthMladinski svet Slovenije v okviru meseca zdravja mladih vabi na okroglo mizo z naslovom 'Preventiva za zdravje mladih', ki bo v četrtek, 22. marca 2012 ob 15. uri v Mestnem muzeju v Ljubljani (Gosposka 15). Na okrogli mizi se bodo zbrali mladi in predstavniki različnih institucij ter spregovorili o pomenu preventivnega delovanja v družbi, kar je za mlado populacijo ključnega pomena. 

Beri dalje

Kako uspešno napisati projekt?

projectCNVOS vabi! Delavnica je namenjena organizacijam, ki si želijo nadgraditi svoje dejavnosti z novimi finančnimi sredstvi, a ne vedo, kako prepoznati projektno idejo in jo primerno oblikovati. Zato bo delavnica odgovorila na vprašanja: Kako naj organizacija načrtuje svoje dejavnosti? Kako prepoznati projektno idejo pri izvajanju vsakodnevnega dela? Kako razviti pravo idejo, ki jo je mogoče prijaviti na razpis?

Beri dalje

Delavnica Socialno podjetništvo na CNVOS

rastlina-rastDelavnica je namenjena vsem tistim, ki razmišljajo o ustanovitvi socialnega podjetja, že izvajajo projekte socialnega podjetništva ali pa že delujejo kot socialno podjetje in bi radi svojo dejavnost nadgradili glede na sveži Zakon o socialnem podjetništvu. »Socialno podjetje ni dobrodelna organizacija, ampak podjetje v polnem pomenu besede. Pokrivati mora lastne stroške in hkrati dosegati postavljeni družbenokoristni cilj.« (Yunus)

Beri dalje

Korak pred konkurenco

quality1CNVOS marca pričenja z novim sklopom delavnic, s pomočjo katerih se boste seznanili z zahtevami NVO standarda kakovosti in vzpostavili sistem v lastni organizaciji. Na delavnicah boste spoznali, kaj je NVO standard kakovosti, kako se oblikuje poslovnik kakovosti, izmenjali boste ideje o različnih orodjih in metodah dela ipd.

Beri dalje