Nefiks
Petek, 15 November 2019

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

Mladi in kompetentni top teaser

ZAČNI
TUKAJ

Test1

POJDI Z NAMI V TUJINO

priznanje-2014-500px-new

SODELUJ Z NAMI

kolegice-500px-new2

ZAPOSLOVANJE MLADIH ŽENSK

podjetni-petki-500px-new2

ZA DIJAKE

KARIERNO MENTORSTVO

BREZPLAČNO UČENJE JEZIKOV

  • 2019 Dan odprtih vrat GZS banner 720x180
  • aktualnoaktualno 720px 2
  • banner anketa 2019
  • banner jezikovni klubi 2019 oktober
  • banner kolegice 2019 oktober
  • banner natecaj karierni heroji jesen 2019 720x180
  • USPOSABLJANJE POLETJE 2019 720x180 1b
  • banner pridruzi se ekipi
  • P EU banner2 720x180

Katere veščine potrebujem, če želim postati socialni podjetnik?

Socialni inovatorji prihodnosti logotip lezec

Ali znam realizirati svoje ideje? Bi lahko živel ali pa pa vsaj delno služil od svojega hobija? Kaj je moja vizija? Čemu sem se pripravljen odreči za dosego svojega cilja? Ali lahko zaslužim in sem hkrati koristen družbi? Ta in še druga vprašanja rojijo po glavi številnih podjetnikov. Tudi socialnih. Katera so tista znanja, ki jih obvladajo socialni podjetniki?

 

Kako dobro imam sam razvite ključne kompetence, ki so potrebne za ustanovitev socialnega podjetja?

Beri dalje

Preventiva za zdravje mladih

apple-healthMladinski svet Slovenije v okviru meseca zdravja mladih vabi na okroglo mizo z naslovom 'Preventiva za zdravje mladih', ki bo v četrtek, 22. marca 2012 ob 15. uri v Mestnem muzeju v Ljubljani (Gosposka 15). Na okrogli mizi se bodo zbrali mladi in predstavniki različnih institucij ter spregovorili o pomenu preventivnega delovanja v družbi, kar je za mlado populacijo ključnega pomena. 

Beri dalje

Kako uspešno napisati projekt?

projectCNVOS vabi! Delavnica je namenjena organizacijam, ki si želijo nadgraditi svoje dejavnosti z novimi finančnimi sredstvi, a ne vedo, kako prepoznati projektno idejo in jo primerno oblikovati. Zato bo delavnica odgovorila na vprašanja: Kako naj organizacija načrtuje svoje dejavnosti? Kako prepoznati projektno idejo pri izvajanju vsakodnevnega dela? Kako razviti pravo idejo, ki jo je mogoče prijaviti na razpis?

Beri dalje

Delavnica Socialno podjetništvo na CNVOS

rastlina-rastDelavnica je namenjena vsem tistim, ki razmišljajo o ustanovitvi socialnega podjetja, že izvajajo projekte socialnega podjetništva ali pa že delujejo kot socialno podjetje in bi radi svojo dejavnost nadgradili glede na sveži Zakon o socialnem podjetništvu. »Socialno podjetje ni dobrodelna organizacija, ampak podjetje v polnem pomenu besede. Pokrivati mora lastne stroške in hkrati dosegati postavljeni družbenokoristni cilj.« (Yunus)

Beri dalje

Korak pred konkurenco

quality1CNVOS marca pričenja z novim sklopom delavnic, s pomočjo katerih se boste seznanili z zahtevami NVO standarda kakovosti in vzpostavili sistem v lastni organizaciji. Na delavnicah boste spoznali, kaj je NVO standard kakovosti, kako se oblikuje poslovnik kakovosti, izmenjali boste ideje o različnih orodjih in metodah dela ipd.

Beri dalje

Nefiks dogodek Z beleženjem do prve zaposlitve

slika1Zavod Nefiks je v sodelovanju s partnerji 14. marca 2012 v akciji Z beleženjem do prve zaposlitve opozoril na problematiko priznavanja neformalnih delovnih izkušenj. Mladim so omogočili debato s kadroviki uspešnih slovenskih podjetij, med njimi Si.mobil, Pro Plus, e-Študentski Servis in Spar Slovenije.

Med prisotnimi so bili tudi politični odločevalci - Peter Debeljak, direktor Urada za mladino, dogodek pa je povezovala Vesna Miloševič. 

Beri dalje