Nefiks
Petek, 29 Maj 2020

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

NKR

KREPITEV KOMPETENC MLADIH

Mladi in kompetentni top teaser

ZAČNI
TUKAJ

priznanje-2014-500px-new

SODELUJ Z NAMI

kolegice-500px-new2

ZAPOSLOVANJE MLADIH ŽENSK

podjetni-petki-500px-new2

ZA DIJAKE

Test1

POJDI Z NAMI V TUJINO

  • 2020 NKR banner720x180 2
  • 2020 april druzabne igre banner
  • aktualnoaktualno 720px 2
  • sticisce banner
  • USPOSABLJANJE POLETJE 2019 720x180 1b
  • banner pridruzi se ekipi
  • P EU banner2 720x180

ZRSZ daje mladim nove zaposlitvene možnosti


Mladi, ki so najmanj 3 mesece neprekinjeno prijavljeni med brezposelnimi in mlajši od 30 let, imajo možnost za zaposlitev za najmanj petnajst mesecev, skupaj s trimesečno poskusno delo. Z vključitvijo v program pridobijo poleg višje socialne varnosti, z redno mesečno plačo in plačanimi prispevki za obvezno socialno zavarovanje tudi delovne izkušnje za nove zaposlitvene možnosti ter spoznavanje delovnega okolja in delodajalca.

Beri dalje

Anketa Mladinskega ceha “Uporaba igre v andragoških procesih”


Društvo Mladinski ceh in partnerji projekta »Usposabljanje za vodje izobraževanj za mlajše odrasle« vabijo k sodelovanju v krajši anketi na temo uporabe iger v andragoških procesih. Usposabljanje za vodje izobraževanj za mlajše odrasle je projekt, ki se izvaja v okviru projektov Izobraževanja odraslih, sofinanciranih s strani Evropskih strukturnih skladov in Ministrstva za izobraževanje, znanost, kulturo in šport. 

Beri dalje

MOL štipendije

Mestna občina Ljubljana razpisuje 60 štipendij za nadarjene dijake in študente za šolsko oziroma študijsko leto 2012/2013. Na razpis se lahko prijavijo dijaki od vključno drugega letnika srednješolskega izobraževanja, študenti dodiplomskega in enovitega magistrskega izobraževanja v Sloveniji od vključno drugega letnika, študenti podiplomskega (razen enovitega magistrskega) izobraževanja v Sloveniji in študenti, ki študirajo v tujini (kandidati za podiplomski študij in za študij v tujini se lahko prijavijo že v prvem letniku), če izpolnjujejo pogoje zapisane v besedilu razpisa za štipendije MOL 2012/2013.

Beri dalje

Europass newsletter

Europass je začel z izdajanjem spletnega časopisa. Prva številka je namenjena temi “Europass kot vmesnik med trgom izobraževanja in trgom dela”. V njem so vključeni prispevki, dejstva, informacije in osebne izkušnje, povezane z izkušnjami Europassovih uporabnikov in deležnikov.

Europass je spletni portal, ki evropskim državljanom omogoča dostop do petih različnih dokumentov, uporabnih za predstavljanje svojih strokovnih in akademskih spretnosti na jasen in strukturiran način.

Beri dalje

Vprašalnik o socialni vključenosti

Mladinski svet Slovenije je po navodilih Evropskega odbora za strukturiran dialog pripravil kratek spletni vprašalnik za mlade na temo “participacija mladih in socialna vključenost”. Vsakega mladega med 15 in 29 letom starosti prosijo, da izpolni anketo najkasneje do 5. avgusta 2012.

Na podlagi odgovorov mladih bodo pripravili povzetek mnenj mladih iz Slovenije, ki bo služil za poročanje na EU ravni na mladinski konferenci v Cipru (september 2012). Tako bodo skupaj s tvojo pomočjo dosegli, da bodo slovenska mnenja in izkušnje slišali tudi evropski predstavniki.

Beri dalje