fbpx Nefiks
Sobota, 16 Januar 2021

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

NKR

KREPITEV KOMPETENC MLADIH

Mladi in kompetentni top teaser

ZAČNI
TUKAJ

priznanje-2014-500px-new

SODELUJ Z NAMI

kolegice-500px-new2

ZAPOSLOVANJE MLADIH ŽENSK

podjetni-petki-500px-new2

ZA DIJAKE

Test1

POJDI Z NAMI V TUJINO

  • mrezakrojkariernitedenbanner
  • nkd banner 2021
  • NEFIKS banner 720x180 manader druzbenih omrezij
  • 2020 april druzabne igre banner
  • aktualnoaktualno 720px 2
  • sticisce banner
  • banner pridruzi se ekipi
  • P EU banner2 720x180

Za kreativne in predane ljudi se vedno najde delo

IMG 3999Ljubljana, 18. januar – Mladi udeleženci Podjetnega petka, ki ga je v sklopu projekta Služba me ne išče organiziral Zaposlitveni klub Ljubljana, so se lahko danes o tem prepričali na sedežu Skupina Futura.  Dogodek, zanimiv predvsem za mlade iskalce zaposlitve, se je odvijal v neformalnem duhu, poleg vpogleda v delovanje agencije pa je ponudil številne uporabne nasvete za vse, ki si želijo zaposlitve na področju oglaševanja, odnosov z javnostmi in digitalnega komunicanja. 

Beri dalje

Prva udeleženka zaposlitvenega kluba dobila službo

RenataRenata je prva udeleženka Zaposlitvenega kluba Ljubljana, ki ji je s pomočjo kluba uspelo dobiti službo - in to na Kanarskih otokih! Že od samega začetka se je spogledovala z idejo, da bi za dalj časa odšla v tujino, kjer bi delala v turizmu, zdaj pa se ji je ta želja uresničila.

Med pripravami na odhod nam je zaupala: "S pomočjo kluba sem dosegla to, kar sem si na začetku zadala - delo v turizmu v tujini. Odhajam na Kanarske otoke, kjer bom pol leta delala kot animatorka. Ta služba mi bo omogočila, da bom lahko sledila svojim sanjam in planom za naprej. Srečanja kluba so prispevala k temu, da sem dobila delo, predvsem pa so mi koristili napotki glede pisanja življenjepisa. Vesela sem, da se je izpolnilo to, zaradi česar sem želela sodelovati pri projektu Služba me ne išče in bi se vsem, ki so kakorkoli pripomogli k temu, rada zahvalila za pomoč."

Beri dalje

Banke trenutno omejujejo zaposlovanje, a dobri kadri naj se že danes pripravljajo na prihodnje priložnosti

DSC 1074Ljubljana, 15. januar – »Čeprav vemo, da slovenske banke trenutno niso v zavidljivem položaju, to še ne pomeni, da se bodoči ekonomisti ne moremo pobliže seznaniti z delovanjem banke in vodenjem poslovalnice«, je po zaključenem obisku poslovalnice Nove KBM v centru Ljubljane povedala navdušena udeleženka. Zavod Nefiks je zaradi velikega zanimanja namreč na banki organiziral še en Zaposlitveni torek, v sklopu katerega so mladi iskalci zaposlitve dobili vpogled v delovanje banke. Sprejem mladih iskalcev zaposlitve je ena od dejavnosti, ki jih Nova KBM uresničuje v okviru svoje družbeno odgovorne usmeritve.

Beri dalje

Zaposlovanje mladih žensk

Vabilo mentoricam k prijavi za sodelovanje v projektu»Kolegice«

    “Spoštovana kolegica, dovolite … “ ali pa “Spoštovane kolegice in kolegi” so pogosto stavki, s katerimi se med seboj naslavljajo stanovski posamezniki.
image001   
    V imenu Zavoda ZaM in Zavoda Nefiks vas vabimo, da postanete mentorice – kolegice mladim diplomantkam ali študentkam, ki bi nekoč rade delale na podobnih delovnih mestih, kot jih opravljate ve.  Če imate zaposlitev za nedoločen delovni čas in vsaj 5 let delovne dobe ste lahko ravno ve tiste, ki svoje dragocene izkušnje lahko prenašate na iskalke prve zaposlitve.
    
    Prijavite se lahko se tukaj.

Beri dalje

Samostojna podjetniška pot: odlična alternativa

IMG 9927Podjetniško omizje v Zagorju je pritegnilo mlade iskalce zaposlitve
Zagorje, 9. januarja 2013 – Mladi udeleženci Zaposlitvenega kluba Zagorje, ki deluje v okviru Nefiksovega projekta Služba me ne išče, so v Mladinskem centru Zagorje organizirali praktičen pogovor o samostojnem podjetništvu kot eni izmed oblik zaposlitvenih možnosti. »Podjetniško omizje z mladimi zasavskimi podjetniki«, kjer so sodelovali podjetniki Jernej Leskovšek, Nejc Omahne in Renee Vozelj, je prikazalo izzive in pasti podjetniške poti, med drugim tudi pomen podjetniškega duha.

Beri dalje