fbpx Nefiks
Sobota, 16 Januar 2021

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

NKR

KREPITEV KOMPETENC MLADIH

Mladi in kompetentni top teaser

ZAČNI
TUKAJ

priznanje-2014-500px-new

SODELUJ Z NAMI

kolegice-500px-new2

ZAPOSLOVANJE MLADIH ŽENSK

podjetni-petki-500px-new2

ZA DIJAKE

Test1

POJDI Z NAMI V TUJINO

  • mrezakrojkariernitedenbanner
  • nkd banner 2021
  • NEFIKS banner 720x180 manader druzbenih omrezij
  • 2020 april druzabne igre banner
  • aktualnoaktualno 720px 2
  • sticisce banner
  • banner pridruzi se ekipi
  • P EU banner2 720x180

Podjetni petek na Futuri

Ljubljanski klub Služba me ne išče, ki deluje pod okriljem Zavoda Nefiks, vabi na Podjetni petek na podjetju Futura, ki bo potekal v petek, 18. januarja 2013 ob 10. uri na Poljanskem nasipu 6 v Ljubljani.

PRIJAVE SO žE ZAKLJUČENE!

Beri dalje

Zaposlovanje mladih žensk

DSC 0526 Glede na anketo, ki smo jo na portalu www.talentiran.si izvedli med več kot 100 mladimi dekleti, od katerih jih je več kot 60% v starostni skupini med 19 in 23 let, se le ta zavedajo, da je treba svojo zaposljivost »graditi« že v času študija. 56 % vseh vprašanih poskuša navezati dober stik s potencialnimi delodajalci že v času izobraževanja, samo 22 % pa jih razmišlja, da bodo z iskanjem zaposlitve začele, ko diplomirajo. Skrb zbujajoč pa je statistični podatek, da je samo 10 % respondentk odgovorilo, da je izobraževanje že zaključilo in da pričakuje, da bo dobilo zaposlitev v naslednjih treh mesecih.

Beri dalje

Še en Zaposlitveni torek na NKBM

Zavod Nefiks ponovno organizira Zaposlitveni torek na NKBM, ki bo potekal v torek, 15. januarja 2013 ob 10. uri v poslovalnici Ljubljana center. Ker je bilo za novembrsko srečanje veliko zanimanja in zaradi prostorskih omejitev nismo mogli omogočiti udeležbe vsem interesentom, vam nudimo novo priložnost, da pogledate v zakulisje delovanja banke.

Beri dalje

Finančne spodbude za podjetja v 2013

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo je predstavilo ukrepe za spodbujanje gospodarstva, ki se bodo izvajali v naslednjem letu. Gospodarstvu bo preko različnih javnih razpisov na voljo 467 milijonov evrov, od tega bo za razvoj in spodbujanje podjetništva namenjeno 206 milijonov evrov.

Beri dalje

Seminar "Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo"

DATA d.o.o. 21.1.2013 ob 15h pripreja brezplačni seminar »Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo«, ki je namenjen vsem, ki razmišljate o samostojni podjetniški poti, vsem, ki imate že idejo, pa ne veste, kako začeti, tistim, ki se ukvarjate s hobijem, ki bi bil lahko vaš posel ter nenazadnje tudi vsem tistim, ki ste brez ideje, pa vas vseeno vleče v podjetništvo.

Beri dalje