fbpx Nefiks
Petek, 27 November 2020

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

NKR

KREPITEV KOMPETENC MLADIH

Mladi in kompetentni top teaser

ZAČNI
TUKAJ

priznanje-2014-500px-new

SODELUJ Z NAMI

kolegice-500px-new2

ZAPOSLOVANJE MLADIH ŽENSK

podjetni-petki-500px-new2

ZA DIJAKE

Test1

POJDI Z NAMI V TUJINO

  • nkd banner 2021
  • MDO2 banner 720x180
  • 2020 april druzabne igre banner
  • aktualnoaktualno 720px 2
  • sticisce banner
  • USPOSABLJANJE POLETJE 2019 720x180 1b
  • banner pridruzi se ekipi
  • P EU banner2 720x180

Zaposlitveni torek NKBM

V torek, 13.11.2012 si bomo ob 9:00 lahko ogledali ozadje delovanja ene izmed večjih slovenskih bank. Poleg predstavitve delovanja posameznih kadrov, ki nam bodo tudi svetovali pri iskanju prve zaposlitve bomo izvedli tudi delavnico Zaposlitvena pismenost, kjer se bomo podrobneje spoznali s pisanjem življenjepisa, motivacijskega pisma, kadri NKBM pa nam bodo tudi razložili, na kaj je potrebno biti pozoren pri zaposlitvenih razgovorih.

PRIJAVA

Beri dalje

Evropska nagrada Karla Velikega za mlade 2013

Mladi, stari od 16 do 30 let iz vseh EU držav so vabljeni k sodelovanju na natečaju na temo evropskega razvoja, integracije in identitete.

Evropska nagrada Karla Velikega za mlade 2013 bo podeljena projektom, ki spodbujajo evropsko in mednarodno razumevanje, evropsko identiteto in integracijo, služijo kot vzor mladim, ki živijo v Evropi in ponujajo praktične primere Evropejcev, ki živijo skupaj kot ena skupnost.

Beri dalje

Javni razpis štipendij za študijske obiske slovenskih dijakov in študentov v tujini

Rok prijave: Do porabe sredstev oz. najdlje do vključno 30. 8. 2013

Predmet javnega razpisa je štipendiranje kratkoročne mednarodne mobilnosti v tujino (študijskih obiskov) dijakov in študentov, ki so slovenski državljani, in sicer za namen:

- izobraževanja ali 

- praktičnega usposabljanja v tujini v neprofitnih organizacijah in predstavništvih Republike Slovenije.

Beri dalje

Poročilo projekta 72 ur

72 ur
20 projektov
500 mladih
30.000 prostovoljnih ur

 Poročilo o izvedbi projekta Društva mladinski ceh "72 ur" MLADI ZMOREMO!, ki je potekal med 28. in 31. oktobrom 2012 si preberite spodaj!

Beri dalje

WHAT'S NEXT?

slika 4WHAT'S NEXT? smo se spraševali udeleženci mednarodnega usposabljanja v Križevcih prvi dan, ko smo prispeli v Prlekijo – YOU'RE NEXT! je pisalo zadnji dan na naših majicah, ko smo se polni novih idej in navdiha poslavljali in vračali domov. 

Da smo mi res naslednji na vrsti, smo ugotovili skozi celotedensko usposabljanje – preko spoznavanja ključnih kompetenc, osnov podjetništva, pisanja projektov, iskanja finančnih spodbud Evropske unije in iskanja navdiha med primeri dobrih praks. 

Izkupiček projekta: 25 udeležencev, 3 trenerji, 8 držav, 8 mladinskih organizacij; 7 izdelanih projektnih idej in 2 izdelana poslovna načrta! 

Na koncu WHAT'S NEXT ni bilo več vprašanje – projekt Mladi v akciji je tako navdahnil in opolnomočil nas vse, da vemo, kakšno kariero hočemo in kako do nje priti, ter da bomo aktivno spreminjali svoje lokalno okolje in delovali tudi mednarodno - evropsko!

Beri dalje