fbpx Nefiks
Sobota, 16 Januar 2021

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

NKR

KREPITEV KOMPETENC MLADIH

Mladi in kompetentni top teaser

ZAČNI
TUKAJ

priznanje-2014-500px-new

SODELUJ Z NAMI

kolegice-500px-new2

ZAPOSLOVANJE MLADIH ŽENSK

podjetni-petki-500px-new2

ZA DIJAKE

Test1

POJDI Z NAMI V TUJINO

  • mrezakrojkariernitedenbanner
  • nkd banner 2021
  • NEFIKS banner 720x180 manader druzbenih omrezij
  • 2020 april druzabne igre banner
  • aktualnoaktualno 720px 2
  • sticisce banner
  • banner pridruzi se ekipi
  • P EU banner2 720x180

Vabilo na delavnico zaposlitvene pismenosti

Ali veš, zakaj je beleženje neformalnega izobraževanja lahko ključnega pomena pri vstopu na trg dela? Zakaj Europass ni vedno pravi način oblikovanja življenjepisa? Kaj lahko že danes storiš, da boš po zaključenem študiju bolj zaposljiv/a? Ali veš kaj je zaposlitvena pismenost? Se že zdaj bojiš iskanja službe? Nikar!

Odgovore na ta in mnoga druga vprašanja bo ponudila delavnica o zaposlitveni pismenosti, ki jo organizirata Zavod Nefiks in ŠOU v Ljubljani 3.12.2012 ob 16:00 v prostorih CNVOS na Povšetovi 37 v Ljubljani (4. nadstropje).

Beri dalje

Delavnica za pomoč pri pripravi izraza interesa

Nacionalna agencija programa Mladi v akciji pripravlja delavnico za pomoč pri pripravi Izraza interesa (EI = Expression of Interest), s katerim organizacija pridobi akreditacijo za sodelovanje v projektih Evropske prostovoljne službe v okviru programa Mladi v akciji. Namen delavnice je organizacijam omogočiti, da podrobneje spoznajo akcijo EVS, se kvalitetno pripravijo na izpolnjevanje Izraza interesa ter posledično spodbuditi višjo kakovost EVS projektov, tako pošiljajočih kot gostiteljskih. 

Beri dalje

Program za mlade voditelje iz Srednje Evrope

Meridian International Center v sodelovanju z Ekvilib Inštitutom vabi osem mladih med 16. in 18. letom starosti ter enega odraslega spremljevalca med 25. in 40. letom starosti k prijavi na Program za mlade voditelje iz Srednje Evrope, katerega namen je spodbujanje vzajemnega razumevanja med srednješolci in odraslimi voditelji iz Slovenije, Srbije, Slovaške, Madžarske in ZDA, ter pridobivanje voditeljskih spretnosti za podporo in za razvoj svoje skupnosti.

Beri dalje

Bilateralne štipendije

Poleg širše znanega programa Evropske unije za izmenjavo študentov Erasmus, malo manj poznanega Erasmus mundus in regionalno orientiranega programa CEEPUS imajo slovenski študentje možnosti študijske izmenjave tudi preko bilateralnih sporazumov in možnost pridobitve štipendije preko razpisov tujih institucij.

Beri dalje