fbpx Nefiks
Sobota, 16 Januar 2021

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

NKR

KREPITEV KOMPETENC MLADIH

Mladi in kompetentni top teaser

ZAČNI
TUKAJ

priznanje-2014-500px-new

SODELUJ Z NAMI

kolegice-500px-new2

ZAPOSLOVANJE MLADIH ŽENSK

podjetni-petki-500px-new2

ZA DIJAKE

Test1

POJDI Z NAMI V TUJINO

  • mrezakrojkariernitedenbanner
  • nkd banner 2021
  • NEFIKS banner 720x180 manader druzbenih omrezij
  • 2020 april druzabne igre banner
  • aktualnoaktualno 720px 2
  • sticisce banner
  • banner pridruzi se ekipi
  • P EU banner2 720x180

CeGd ponuja obvezno prakso


CeGD-logoCenter za podporo razvoju eUpravljanja (CeGD) k sodelovanju vabi študente družboslovnih smeri za podporo pri urejanju digitalne knjižnice CeGD. Delo bi potekalo na sedežu CeGD na Dunajski 104 v Ljubljani, več informacij pa boste dobili na predstavitvenem sestanku. Nudimo možnost opravljanja obvezne prakse. Spletna stran CeGD.

Beri dalje

Zaposlitveni torek McDonald's

image0011Zavod Nefiks v sodelovanju s ŠOU v Ljubljani ponovno organizira Zaposlitveni torek, tokrat se nam bo predstavilo podjetje McDonald's.

V torek, 27.11.2012, si bomo v dopoldanskih urah na lokaciji restavracije na Čopovi, lahko ogledali ozadje delovanja enega izmed večjih svetovnih podjetij, to je podjetje McDonald's.

Link do PRIJAVNICE.

Ekonomsko-poslovna fakulteta Maribor in družbena odgovornost

epfNa EPF Maribor se je 13. novembra odvijal dogodek družbene odgovornosti z namenom širiti vzgojno in izobraževalno kulturo in etiko družbe. Pri tem sta bila vključena Zavod Nefiks, ki je študentom Ekonomsko-poslovne fakultete predstavil namen in cilj beleženja neformalno pridobljenega znanja in Socialni inkubator, ki je ozavestil študente, da se s socialnim podjetništvom opravlja družbeno koristno delo ter z odgovornim in ustvarjalnim delom spremeni stvari na bolje.

Beri dalje

Z Dobo do kompetenc 21. stoletja

Mariborska Doba Fakulteta pripravlja pettedenski online program podjetniškega usposabljanja za vse, ki želijo biti hitrejši in drznejši ter se zavedajo pomena učenja, inovativnosti in kreativnosti v podjetjih. Usposabljanje se bo začelo 8. januarja prihodnje leto, vanj pa vabijo vse, ki si želijo razviti kompetence 21. stoletja – tako tistim, ki že imajo podjetja, kot tudi tistim, ki se na podjetniško pot šele odpravljajo.

Beri dalje

Knjigo Mag. Mirjane Ivanuša-Bezjak ZAPOSLENI, NAJVEČJI KAPITAL 21. STOLETJA je vredno prebrati

Ob branju knjige boste začeli gledati na vašo delovno kariero na drug način. Ne pustite, da bi drugi odločali o tem. Odločati morate sami. Razmišljajte in delujte pozitivno. Živite za danes, načrtujte za jutri in pozabite na včeraj. Knjiga vam dala nov pogled in odgovore na vprašanja o različnih področjih: kadrovanja, zaposlovanja, trga dela, delovnega razmerja, delovne kariere, kompetencah, učenju, iskanju in zamenjavi zaposlitve, osebni rasti, itd.

Beri dalje