Nefiks
Četrtek, 17 Avgust 2017
Test1

NEFIKS
PETKE

Test1

Mednarodni projekti - pojdi z nami v tujino

kolegice-500px-new2

KOLEGICE - zaposlovanje mladih, visoko izobraženih žensk

podjetni-petki-500px-new2

Karierni klubi za mlade

priznanje-2014-500px-new

NEFIKS TUTORJI

KARIERNO MENTORSTVO

KARIERNO MENTORSTVO

 

 

 

 

 

Hitri Karierni zmenki v Krškem - priložnosti za mlade in podjetja

Zavod Nefiks v okviru projekta Nefiks zaposlitvene rešitve Krško organizira dogodek hitrih kariernih zmenkov. To je priložnosti za mlade in za kadrovnike. Pripravljalna delavnica se bo odvila v torek, 20. 6. 2017 med 13.00 in 14.30 v učilnici Magičnost gibanja. Dogodek - Hitri karierni zmenki pa v četrtek 22. junija 2017 med 11. in 13. uro v prostorih Obrtno-podjetniške zbornice Krško.

Beri dalje

Trženje in zdrava prehrana?

Imaš izdelek s posebno zgodbo in želiš, da bi postal prodajni hit? Ne veš kako bi tržila svoje izdelke ali storitve? Vabimo te na BREZPLAČNO predavanje: KOLEGICE O TRŽENJU IN ZDRAVI PREHRANI.

Beri dalje

Za sodelovanje v Nefiks 5ki ne potrebuješ petk!

Nefiks zaposlitvene rešitve nudijo brezplačna izobraževanja ter konkretne izzive z delodajalci za mlade iskalce zaposlitve
Zavod Nefiks ponosno odpira vrata za jesenske predprijave v Nefiks 5ke, vitalen del projekta Nefiks zaposlitvene rešitve, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Beri dalje

Veseli za priložnost in odločeni za nadaljevanje

Udeleženci angleškega jezikovnega kluba Novo mesto smo 6. 6. 2017 prišli na srečanje kluba drugače kot sicer. Za zaključno srečanje smo se 'oborožili' z dekicami, teniskami, in nahrbtniki polnimi domačih in manj domačih dobrot. Zaključno srečanje pač mora biti nekaj posebnega. Žal nam je vreme malo ponagajalo, zato smo imeli piknik kar notri. Udeleženci so se res izkazali že med srečanji, na koncu pa so presenetili še naju z vodjo Nino.

Beri dalje

Jezikovni klub španščine potekal tudi v Luciji

V sodelovanju s ŠIMC, Mladinskim EPI centrom Piran je potekal eden izmed jezikovnih klubov tudi na obali. S srečanji so zaključili, vendar bodo s srečevanji ponovno začeli v jeseni, zato vabljeni k prijavi že sedaj. gumb

Beri dalje