Nefiks
Sreda, 24 Oktober 2018
Test1

BREZPLAČNA
USPOSABLJANJA

Test1

POJDI Z NAMI V TUJINO

kolegice-500px-new2

ZAPOSLOVANJE MLADIH ŽENSK

podjetni-petki-500px-new2

ZA DIJAKE

priznanje-2014-500px-new

SODELUJ Z NAMI

KARIERNO MENTORSTVO

BREZPLAČNO UČENJE JEZIKOV

Kaj je prekarno delo?

Wikipedija pravi, da za prekarno delo veljajo neznačilna delovna razmerja. Kako pa je to razumel Mark, naš stand upovc?

Beri dalje

Profil tipičnega prekarnega delavca

Prekarni delavec je lahko vsakdo, ki se znajde v negotovem vmesnem položaju med brezposelnostjo in zaposlitvijo za nedoločen čas; čeprav se v različnih položajih prekarnega dela, npr. preko študentskega dela, lahko znajde mnogo mladih, ki na ta način prvič vstopi na trg dela, pa se lahko takšno delo preko podjemnih in avtorskih pogodb nadaljuje tudi še daleč v pozna dvajseta ali trideseta leta in naprej.

Beri dalje

Pozor, pozor!

Nova Gorica, pozor! Prihaja stand up, in sicer v Mladinski center Nova Gorica, danes ob 19.00! Se vidimo :)

Beri dalje

Pridruži se nam na dogodku IT punce!

Statistični podatki kažejo, da imajo dekleta (predvsem tista z družboslovno in humanistično izobrazbo) več težav pri vstopu na trg dela kot fantje.
Z dogodkom IT punce želimo v okviru projekta Meet and Code 2018 dijakinjam in študentkam približati svet programiranja. Enodnevni dogodek se bo odvil v sredo, 17. oktobra 2018, med 15. in 19. uro v prostorih Zavoda Nefiks (Ob dolenjski železnici 12, Ljubljana).
Prijave zbiramo TUKAJ do torka, 16. oktobra.
gumb

Beri dalje

Zadeni gol z OZOBOT-om!


V okviru projekta Meet and Code 2018 vabimo otroke in mladostnike, stare od 10 do 18 let, da z nami preživijo sobotno dopoldne in vstopijo v svet programiranja.
V soboto, 13. oktobra 2018, se bomo med 9.30 in 12.30 družili na dogodku Zadeni gol z OZOBOT-om. Dogodek, namenjen začetnikom, bo potekal v prostorih Zavoda Nefiks (Ob dolenjski železnici 12, Ljubljana).

Beri dalje