Nefiks
Petek, 22 Junij 2018
Test1

BREZPLAČNA
USPOSABLJANJA

Test1

POJDI Z NAMI V TUJINO

kolegice-500px-new2

ZAPOSLOVANJE MLADIH ŽENSK

podjetni-petki-500px-new2

ZA DIJAKE

priznanje-2014-500px-new

SODELUJ Z NAMI

KARIERNO MENTORSTVO

BREZPLAČNO UČENJE JEZIKOV

Kolegice v Kranju Dihamo!

V Kovačnici v Kranju smo Kolegice dočakale pomlad, s pomladjo pa čas zanimivih delavnic. Prvo delavnico smo namenile iskanju samih sebe. Vprašanje, kaj vse smo lahko in kaj vse bi morale biti, da bi bile same sebi všeč in da bi bila okolica zadovoljna, nam včasih otežuje iskanje svojih notranjih potencialov. S pomočjo avtorskih dihalnih vaj Brigite Jevnikar smo se za uro in 15 minut poglobile vase, predihale telo in umirile misli.

Beri dalje

... stojim v vrsti za let v Napoli

Kako dojemaš svoje prostovoljstvo: kot učenje, zabavo, preganjanje dolg časa ... ?  
Prostovoljstvo dojemam predvsem kot neformalno učenje. Gre za miks med prostočasnimi dejavnostmi in obvezami oziroma odgovornostjo, a v bolj mehkem pomenu. Kot nekaj kar hočeš narediti in potem moraš to narediti, vendar z veseljem.

Beri dalje

Vabilo k udeležbi na mladinski izmenjavi Beyond labels

Zavod Nefiks ponuja 5 mladim priložnost za udeležbo na mladinski izmenjavi Beyond labels (LGBT+ Rights), ki bo potekala septembra na Irskem. Jupiiii! 🎉🎊
Gre za projekt Stay Human, ki poteka že tretje leto in v okviru katerega potekajo mladinske izmenjave in druge aktivnosti, ki se osredotočajo na neformalno izobraževanje o človekovih pravicah. Vsako leto je ena mladinska izmenjava namenjena temi pravic LGBT+ skupnosti.

Beri dalje

Nefiks priznanje 2018

Tudi letos bo potekala podelitev Nefiks priznanja za najbolj #mladeinkompetentne na sončni strani Alp! Za pridobitev Nefiks priznanja, ki jih pomo podeljevali v različnih odtenkih žlahtnih kovin, se lahko prijavite tako posamezniki kot organizacije.

Beri dalje

Energijske ploščice kot zdrav način prehranjevanja

Zaključek novega kroga Nefiks zaposlitvenih rešitev v Novi Gorici smo udeleženke zaokrožile z obiskom Občine Ajdovščina. V Ajdovščino smo se odpravile v sklopu delavnice Razgovor s potencialnimi delodajalci, kar je bilo tudi zadnje dejanje rednega dela delavnic.

Beri dalje