Nefiks
Ponedeljek, 23 Julij 2018
Test1

BREZPLAČNA
USPOSABLJANJA

Test1

POJDI Z NAMI V TUJINO

kolegice-500px-new2

ZAPOSLOVANJE MLADIH ŽENSK

podjetni-petki-500px-new2

ZA DIJAKE

priznanje-2014-500px-new

SODELUJ Z NAMI

KARIERNO MENTORSTVO

BREZPLAČNO UČENJE JEZIKOV

Nefiks priznanje 2018

Tudi letos bo potekala podelitev Nefiks priznanja za najbolj #mladeinkompetentne na sončni strani Alp! Za pridobitev Nefiks priznanja, ki jih pomo podeljevali v različnih odtenkih žlahtnih kovin, se lahko prijavite tako posamezniki kot organizacije.

Beri dalje

Energijske ploščice kot zdrav način prehranjevanja

Zaključek novega kroga Nefiks zaposlitvenih rešitev v Novi Gorici smo udeleženke zaokrožile z obiskom Občine Ajdovščina. V Ajdovščino smo se odpravile v sklopu delavnice Razgovor s potencialnimi delodajalci, kar je bilo tudi zadnje dejanje rednega dela delavnic.

Beri dalje

Pravni nasveti za prekarce

V Zavodu Nefiks smo se odločili da odgovorimo na nekatera pravna vprašanja prekarnih delavcev. Imena bodo ostala anonimna, zgodbe pa bodo pomagale mladim, ki so se znašli v podobni situaciji.
Če poznate koga, ki bi bil z nami pripravljen deliti svojo izkušnjo s prekarnim delom in pomagati mladim, ki so se znašli v podobni situaciji, ga prosim usmerite naj piše na nina.skalic@nefiks.si.

Beri dalje

Mentorstvo odpira vrata, na katera bi mlada dekleta sicer le trkala

Kolegice o zaposlitvenem položaju mladih žensk razmišljajo vse leto, ne le ob 1. maju, mednarodnem prazniku dela. Tako v okviru številnih aktivnosti Zavoda Nefiks mladim ženskam, iskalkam prve zaposlitve, predvsem s pomočjo sodelujočih mentoric pomagajo odpirati vrata, na katera bi mlade diplomantke sicer le trkale.

Beri dalje

Med prostovoljnim delom se učim in hkrati zabavam

Kako dojemaš svoje prostovoljstvo; kot učenje, zabavo, preganjanje dolgčasa?
Prostovoljstvo dojemam kot dejavnost, s katero lahko pomagam drugim in bogatim svoje izkušnje. Med prostovoljnim delom se učim in hkrati zabavam, spoznavam nove ljudi in teorijo s faksa prenašam tudi v prakso.

Beri dalje

Karierni nasveti štirih dolenjskih podjetij

Ekipa mladih iskalcev zaposlitve je v okviru projekta Nefiks zaposlitvene  rešitve uspešno izvedla že tretji Nefiks karierni bus, ki je skupino popeljal do potencialnih delodajalcev na Dolenjskem. Mladi za izbrane delodajalce izvedli delavnice ter doživeli izkušnjo hitrega zaposlitvenega intervjuja.

Beri dalje