Nefiks
Nedelja, 18 Avgust 2019

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

  • Domov

Nefiks izziv: DOBITNA KOMBINACIJA

Preizkusi svojo vrednost na trgu dela !
Trenutno je samo na največjima slovenskima zaposlitvenima portaloma okrog 400 oglasov za delo na področju trženja in komerciale. Večina navaja sledeče zahteve: V. stopnja izobrazbe, kak tuj jezik in osnovno računalniško znanje.
Nič lažjega ne?

Beri dalje

Nefiks Izziv

Zavod Nefiks je neprofitna mladinska nevladna organizacija, ki si prizadeva za promocijo in beleženje neformalno pridobljenega znanja v orodje e-Nefiks. V omenjeno orodje lahko mladi beležijo vse svoje aktivnosti, prostovoljstvo, študentsko delo, aktivizem ipd – torej vse, kar počnejo poleg formalnega šolanja.
Pri delu na terenu se sodelavci Zavoda Nefiks večkrat srečamo z mladimi, ki imajo težave pri iskanju (predvsem prve) zaposlitve in povezovanju z delodajalci. Zato smo zasnovali projekt Nefiks izziv. Slednji je namenjen promociji zgodnje gradnje kariere, razvoju zaposlitvene pismenosti mladih in grajenju mostov med delodajalci in perspektivnimi mladimi kadri.

Beri dalje

Nefiks Izziv s športno trgovino Decathlon

Si športnik in bi rad drugim pomagal pri modrih in zdravih odločitvah? Rad ostajaš v stiku s športom?

V četrtek se bo na Zavodu Nefiks, izvajal zaposlitveni izziv, ki ti morda lahko omogoči službo tvojih sanj. Športna trgovina Decathlon bo namreč izbrala zmagovalca izziva, ki bo potencialno zasedel mesto prodajalca z možnostjo napredovanja - prijavi se TUKAJ!

Beri dalje

Nefiks Izziv z oglaševalsko agencijo Vodik

Si kreativen? Razmišljaš tržno in imaš občutek za oblikovanje?
Če je tako, se nam pridruži na dogodku, kjer boš spoznal inovativno oglaševalsko agencijo Vodik. V sodelovanju s podjetjem bomo organizirali tri urni dogodek, kjer bomo rešili konkretni izziv, s katerim so se srečali v podjetju.
Dogodek so bo odvijal v torek, 26. 4. 2016, od 16:00 do 19:00, v prostorih Četrtne skupnosti Rudnik, Pot k ribniku 20, Ljubljana. Prijavi se TUKAJ.

Beri dalje

Več prispevkov

  • 1
  • 2