Nefiks
Nedelja, 18 Avgust 2019

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

  • Domov

Vabljeni na edinstven P.R.A.V.I. dogodek z delodajalci

Vabimo te na edinstven dogodek, na katerem boš imel/a možnost spoznati kar 6 delodajalcev različnih podjetij in se izkazati na poseben način - preko reševanja izzivov.

Rezerviraj si čas: torek, 21.10.2014 od 13. ure dalje

KJE: na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani (v sklopu dogodka Študentska arena)

Na dogodku bodo prisotni predstavniki šestih podjetij in organizacij - Proevent, Kliping, Studio Moderna, Planet GV, Kompas MTS in Creatoor!

PRIJAVA

Več o dogodku...

Beri dalje

Podjetni petek v podjetju EMMA d.o.o.

Pridružite se nam na Podjetnem petku, ki ga tokrat organiziramo s podjetjem EMMA d.o.o., v okviru Tedna korporativnega prostovoljstva!

Podjetje išče nove kadre za zaposlitev iz področja marketinga in elektrotehnike.

Poleg boste na Podjetnem petku dobili vpogled v delovne procese podjetja, imeli možnost navezave stikov s kadroviki, spoznali ključne kadre in se neformalno družili z njimi ter iz prve roke izvedeli kakšne so trenutne potrebe po kadrih in zaposlovanju.

Dobimo se v petek, 3.10.2014 ob 11. uri na sedežu podjetja EMMA d.o.o. , Rožna dolina 52 v Lescah.

Število mest je omejeno zato se predhodno prijavite TUKAJ (klik)

Beri dalje

Vabilo na Energetsko karierno srečanje na Koroškem

Energetsko karierno srečanje
KDAJ: Petek, 13. junij 2014 od 10. - 15. ure
KJE: Upravna zgradba Železarne Ravne na Koroškem

Energetika.NET v sodelovanju z Zavodom Nefiks, v okviru korporativne akcije organizira že tretji brezplačni strokovni seminar na temo zaposlovanja kadrov v energetskem sektorju. Na dogodku bodo svoja videnja in nasvete predstavili kadroviki in predstavniki nekaterih slovenskih energetskih družb, na praktični delavnici pa bodo udeleženci lahko preizkušali in iskali lastne kompetence ter jih predstavili potencialnim delodajalcem v energetskem sektorju.

Udeležba na dogodku je brezplačna, zaradi omejenega števila mest pa je obvezna vaša prijava preko ELEKTRONSKEGA OBRAZCA ali po elektronski pošti na modrisvet(at)energetika.net. Obvezno navedite tudi ali se boste dogodka udeležili v celoti ali le posameznega sklopa.

Beri dalje

Podjetni petek: Energetsko karierno srečanje II , 14.3.2014

Energetika.NET, v sodelovanju z Zavodom Nefiks pripravlja že drugi brezplačni strokovni posvetovalni seminar na temo zaposlovanja kadrov vseh starosti v energetskem sektorju.

Na dogodku bodo svoja videnja in nasvete predstavili kadrovniki nekaterih slovenskih energetskih družb, na praktični delavnici pa bodo gostje lahko preizkušali in iskali lastne kompetence ter jih predstavili potencialnim delodajalcem v energetskem sektorju.


Dogodek bo potekal v petek, 14.3.2014 s pričetkom ob 9.30 uri v Centru Energetskih rešitev, BTC Ljubljana.

Udeležba na dogodku je brezplačna, zaradi omejenega števila mest pa je obvezna vaša prijava preko elektronske prijavnice TUKAJ (klik)
* prijave so možne do četrtka, 13.3.2014 do 15. ure.

Beri dalje

Čisto svež Podjetni petek v podjetju Energetika.NET

Zavod Nefiks v sodelovanju s podjetjem Energetika.NET d.o.o. organizira Podjetni petek "Spoznavam poklice in ustvarjam projekte!", ki se bo odvil v okviru vseslovenskega projekta "VRAČAMO DRUŽBI - AmCham teden korporativnega prostovoljstva".

Podjetni petek se bo zgodil v petek, 25. oktobra 2013 ob 9.00 uri v Centru energetskih rešitev, BTC (dvorana 2 - jug), Ljubljana.

Prijavi se preko spletnega obrazca TUKAJ (klik)

Beri dalje

Več prispevkov

  • 1
  • 2