fbpx Nefiks
Sreda, 3 Marec 2021

O Zavodu Nefiks      Nefiks.si      Naše aktivnosti       Ponudba      English

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

Podjetni petek v podjetju EMMA d.o.o.

Pridružite se nam na Podjetnem petku, ki ga tokrat organiziramo s podjetjem EMMA d.o.o., v okviru Tedna korporativnega prostovoljstva!

Podjetje išče nove kadre za zaposlitev iz področja marketinga in elektrotehnike.

Poleg boste na Podjetnem petku dobili vpogled v delovne procese podjetja, imeli možnost navezave stikov s kadroviki, spoznali ključne kadre in se neformalno družili z njimi ter iz prve roke izvedeli kakšne so trenutne potrebe po kadrih in zaposlovanju.

Dobimo se v petek, 3.10.2014 ob 11. uri na sedežu podjetja EMMA d.o.o. , Rožna dolina 52 v Lescah.

Število mest je omejeno zato se predhodno prijavite TUKAJ (klik)

Podjetje EMMA d.o.o. je družinsko podjetje z več kot 40-letno tradicijo. V lastni proizvodnji razvijajo in izdelujejo ekološke elektronske in solarne sveče ter svečnike. Poleg tega dobavljajo izdelke darilnega programa lastnih blagovnih znamk. Svojim potrošnikom ponujajo izdelke z visoko dodano vrednostjo, ki v celoti izpolnjujejo odgovornost do njihovega družbenega in naravnega okolja.

Lokacijo podjetja si oglejte tukaj (http://www.emma-group.eu/kontakt/lokacija )

V okviru projekta Podjetni petek mlade ozaveščamo o načinih iskanja zaposlitve in jih vodimo v podjetja, kjer se spoznajo s kadroviki, ki mladim predstavijo dejavnost podjetja ter jim svetujejo pri iskanju zaposlitve.

Za dodatne informacije o dogodku nas kontaktirajte na e-mail: andraz(at)nefiks.eu in na spletni strani www.talentiran.si


Okvirni program dogodka:

11:00 – 11:15: zbor udeležencev
11:15 – 11:30: pozdravni nagovor, predstavitev projekta Nefiks
11:30 – 12:30: predstavitev podjetja, poklici se predstavijo (predstavitev in pogovor s ključnimi kadri)
12.30 – 12:45: skupni odmor in neformalno druženje
12:45 – 14:15: delavnica na temo ustvarjanje novega izdelka oz. iskanja imena nove blagovne   znamke, podajanje povratnih informacij in zaključek.

***

Dogodek bo potekal v okviru projekta AmCham in Slovenska filantropija teden korporativnega prostovoljstva 2014 - Vračamo družbi.