fbpx Nefiks
Sobota, 16 Januar 2021

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

Vabimo vas k sodelovanju v projektu "Kolegice" v Litiji

Vse prve iskalke zaposlitve, študentke in druge mlade posameznice iz Litije vabimo, da se do 1.1. 2015 (oz. do zapolnitve mest) prijavite za sodelovanje v projektu »Kolegice«

15 posameznicam v Litiji in okolici, ki jih bomo izbrali na podlagi prijave, v kateri boste izrazile motivacijo za sodelovanje, bomo omogočili sodelovanje v enoletnem projektu.
Prijave sprejemamo TUKAJ

Vsaka posameznica bo imela možnost spoznati in se povezati z uspešno žensko iz svojega bodočega poklica. Ta bo postala njena mentorica – »kolegica«. Dobivali se bosta predvidoma enkrat mesečno, za približno eno uro, na teh srečanjih pa razpravljali o možnostih in ustreznih pristopih za uveljavitev v določenem poklicu.

Klub kolegice se bo prvih šest tednov od januarja do februarja srečeval tedensko, s pričetkom 10.01.2015 ob 18.00 uri, v Mladinskem centru Litija, na Ponoviški 12 v Litiji.

Od februarja naprej se boste kolegice predvidoma dobivale mesečno, po potrebi pa pogosteje.

Za vse, ki se boste prijavile in boste izbrane, boste z Zavodom Nefiks podpisale dogovor, v katerem se boste zavezale, da:
- se boste eno leto redno udeleževale srečanj skupine (80% prisotnost)
- boste naredile karierni načrt
- boste svoje pridobljeno znanje beležile v e-Nefiks
- se boste redno dobivale z mentorico in po svojih močeh prenašale informacije na celotno skupino.

V zameno pa boste dobile enkratno priložnost enoletnega sodelovanja z uveljavljeno in uspešno žensko, vašo mentorico, ki vas bo uvedla v vaš poklic.

Odgovore o izboru vam pošljemo do prvega srečanja kluba v vašem kraju.

Na morebitna vprašanja odgovarjamo na nefiks(at)nefiks.si