fbpx
Tina iz Zaposlitvenega kluba za mlade Novo mesto je dobila zaposlitev

| Zaposlitveni klubi za mlade

Tina Zorko, farmacevtska tehnica in članica Zaposlitvenega kluba za mlade Novo mesto, je dobila zaposlitev in z nami delila svojo pozitivno izkušnjo delovanja v klubu:

 

"Postati del zaposlitvenega kluba Nefiks ti da motivacijo in zagon, da je preprosto mogoče najti pot do prave zaposlitve in do samega sebe, kaj si pravzaprav zares želiš. Preprosto te aktivira do pravih ljudi in s tem do pravih poti. Super priložnost za vsakogar, ki išče pot do zmage."

O projektu Zaposlitveni klubi za mlade:

Zavod Nefiks ob podpori znamke ORTO nadaljuje s tretjo sezono Zaposlitvenih klubov za mlade, s katerimi mladim pomaga pri povečanju njihove zaposljivosti. S sodelovanjem v zaposlitvenih klubih je 51 mladih, ki so bili vključeni v projekt v prvi in drugi sezoni, dobilo delo. V prvem krogu tretje sezone zaposlitveni klubi delujejo od oktobra 2014 do januarja 2015 v Ljubljani, Mariboru, Murski soboti, Mariboru in Novem mestu.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00