fbpx
Kolegice prvič tudi v Kranju!

| Kolegice

Prvo srečanje kranjskih Kolegic je potekalo v zelo sproščenem duhu. V torek, 14. 4. 2015, se je zbralo 11 deklet z precej različnimi življenjskimi vizijami in cilji. Vse udeleženke so zelo pozitivne, odprte in željne novih znanj.


Njihov skupni cilj pa je seveda izboljšanje svojega položaja na trgu dela, spoznati mentorico iz svojega področja ter v končni fazi nova poznanstva, ki jih v življenju ni nikdar preveč.

V prvem delu smo se spoznale s samim konceptom projekta Kolegice, v drugem delu pa je vsaka povedala nekaj o sebi, zakaj se je odločila za ta projekt in kaj želi odnesti od njega.

Skupina je na prvi vtis dinamična, dekleta so se med seboj že malce povezala in si priskočila na pomoč z idejami.

Že v samih prijavah se čuti zelo velika stopnja motivacije, zato v uspeh sodelovanja ne dvomim. V življenju je potrebno sprejemati nove izzive in ta dekleta so več kot očitno pripravljena na njih.

Tudi sama sem v tem projektu prvič in z odzivom sem zelo zadovoljna. Menim, da bo sodelovanje obrodilo nore ideje, nepozabno izkušnjo in tudi nova prijateljstva.Ana Kutnar, koordinatorka projekta Kolegice v Kranju

KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00