fbpx
Po prakso na Si.mobil

| Zaposlitveni klubi za mlade

Udeleženka zaposlitvenega kluba Zagorje ob Savi, Urška Kastelic, je dobila priložnost opravljanja prakse v podjetju Si.mobil Zasavje v Trbovljah, ki jo je omogočil podpornik projekta Zaposlitvenega kluba za mlade Si.mobil d.d.


Prednostne naloge praktičnega usposabljanja so bile predvsem prvi stik s stranko, svetovanje, predstavitev in pomoč strankam pri uporabi mobilnih telefonov. Naučila se je sklepati naročniške pogodbe, izdajo računov in reševanja reklamacij.

»Praksa je bila dobrodošla izkušnja in trening komunikacijskih in tržnih veščin. Osebje je super, z dekleti se odlično razumemo. Če se ponudi priložnost za zaposlitev, takoj podpišem pogodbo,« je povedala Urška.


Kontakt:


Žiga Pikl, član zaposlitvenega kluba Zagorje (ziga.pikl.365@gmail.com, 031715752)


###

O projektu Zaposlitveni klubi za mlade:

Zavod Nefiks ob podpori znamke ORTO nadaljuje s tretjo sezono Zaposlitvenih klubov za mlade, s katerimi mladim pomaga pri povečanju njihove zaposljivosti. S sodelovanjem v zaposlitvenih klubih je 104 mladih, ki so bili vključeni v projekt v prvih treh sezonah, dobilo delo. V prvem krogu tretje sezone so zaposlitveni klubi delovali od oktobra do januarja v Ljubljani, Mariboru, Novem mestu, Zagorju ob Savi in Murski soboti, v drugem krogu pa od februarja do maja 2015 v Ljubljani, Mariboru, Novem mestu, Zagorju in Šentjurju.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00