fbpx
Pomladna pravljica več kot uspešen dogodek

| Zaposlitveni klubi za mlade

Zaposlitveni klub Šentjur, ki deluje v sklopu projekta Zaposlitveni klubi za mlade Zavoda Nefiks ob podpori blagovne znamke ORTO, je minulo soboto, kot svojo podjetno aktivnost organiziral dogodek za mlade Pomladna pravljica v Celju. Kljub mrzli, deževni in prav nič pomladni soboti je bilo v Mladinskem centru Celje zelo živahno. Razlog je bil dogodek za najmlajše in mlade po srcu, ki so ga udeleženci zaposlitvenega kluba Šentjur več kot uspešno izpeljali.


V zaposlitvenem klubu Šentjur so se od sredine februarja ukvarjali s tem, kako izpeljati tako imenovano podjetno aktivnost, da bi bili pri tem čim bolj uspešni.
Sobota je prišla in v zgodnjih jutranjih urah so se klubovci zbrali v Celju, pripravili prostor, zadnje finese in začelo se je čakanje na prve obiskovalce, ki so prišli že nekaj minut po odprtju dogodka in tako se je začelo večurno druženje vseh prisotnih. Dogodek se je vse bolj razvijal,  privabili so veliko število otrok in družin, ki so se prišli zabavati v družbo Žogice nogice ter Zmaja Direndaja, ta sta skrbela za veliko rajanje in razigranost otrok.

Obiskovalcem so bile na voljo različne delavnice,  posladkali so se s slastnimi mafini, okrasili svojega pomladnega možička, navdušili so se nad poslikavami obraza, se fotografirali s profesionalnim fotoaparatom in si izbrali unikaten okvir za svojo fotografijo. Obiskovalci so bili navdušeni, večkrat se je pojavilo vprašanje: »Kdaj boste imeli ponovitev dogodka?«Ob spoznanju, da je dogodek več kot uspel so organizatorji dogodka z velikim zadovoljstvom in z nasmeški na obrazih s skupinsko fotografijo zaključili super organiziran dogodek ter dokazali, da je v slogi zares moč!

Udeleženci zaposlitvenega kluba Šentjur so o dogodku povedali:

Nina K.:
»Rada bi se zahvalila vsem, ki smo organizirali dogodek. Če ne bi vsak obvladal svojega dela nalog, bi bilo bolj klavrno vse skupaj, tako pa je bilo top. Kljub slabemu vremenu se je super izšlo!«

Urška K.: »Bilo je super, odlično smo se zabavali in hkrati uspeli zaslužiti težko pričakovan evro!«

Ania S.: »Nadpovprečno zadovoljna s celotnim potekom Pomladne pravljice. Navdušena nad vsemi klubovci, ki so še dodatno dokazali svoje sposobnosti. Vsekakor bi si želela, da se tak dogodek še ponovi!«

Maša S.: »Kljub slabemu vremenu je bila krasna udeležba, kar nas je izredno razveselilo. Ponosni smo, da so bili starši navdušeni, najmlajši pa razigrano ustvarjalni. Klubovci smo dokazali, da se s pozitivno energijo in dobro voljo lahko uresniči vse kar si zamisliš!«


KONTAKT:
Katja Starček, 040-694-229 / katja5starcek@gmail.com


###
O projektu Zaposlitveni klubi za mlade:
Zavod Nefiks ob podpori znamke ORTO nadaljuje s tretjo sezono Zaposlitvenih klubov za mlade, s katerimi mladim pomaga pri povečanju njihove zaposljivosti. S sodelovanjem v zaposlitvenih klubih je 104 mladih, ki so bili vključeni v projekt v prvih treh sezonah, dobilo delo. V prvem krogu tretje sezone so zaposlitveni klubi delovali od oktobra do januarja v Ljubljani, Mariboru, Novem mestu, Zagorju ob Savi in Murski soboti, v drugem krogu pa od februarja do maja 2015 v Ljubljani, Mariboru, Novem mestu, Zagorju in Šentjurju. 

KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00