fbpx
Ko že obupaš, se zgodi!

| Zaposlitveni klubi za mlade


Irena Kastelic, članica zaposlitvenega kluba za mlade Ljubljana, se je zaposlila v podjetju Kekon d.o.o. Ob svoji novi pridobitvi nam je zaupala:
Zaposlitev sem že dolgo časa iskala in v tem času tudi preizkusila mnogo načinov, predvsem kako postati pravi kandidat za zaposlitev. Točno to mi je dala tudi izkušnja iz zaposlitvenega kluba.
Poleg tega, da sem spoznala nove ljudi, dobila nova poznanstva, mi je ta izkušnja dala predvsem voljo in moč ter samozavest. Vse aktivnosti, predavanja in nova poznanstva so mi dale voljo in moč.

Moja zgodba je dokaz, da ne smeš nikoli obupati. Zaposlitev je prišla brez razpisa, brez dodatnega klicanja in pošiljanja življenjepisa ter predvsem brez vez. Sem dokaz, da podatkovne baze delujejo, kajti na tak način mi je uspelo priti do svoje prve zaposlitve.


Z dobro voljo, božjo pomočjo in dinamitom se vse reši.
J

Ireni želimo srečno pot – in da bi zadoščala že majhna mera dinamita za uspešno reševanje novih izzivov!
 

###
O projektu Zaposlitveni klubi za mlade:
Zavod Nefiks ob podpori znamke ORTO nadaljuje s tretjo sezono Zaposlitvenih klubov za mlade, s katerimi mladim pomaga pri povečanju njihove zaposljivosti. S sodelovanjem v zaposlitvenih klubih je 104 mladih, ki so bili vključeni v projekt v prvih treh sezonah, dobilo delo. V prvem krogu tretje sezone so zaposlitveni klubi delovali od oktobra do januarja v Ljubljani, Mariboru, Novem mestu, Zagorju ob Savi in Murski soboti, v drugem krogu pa od februarja do maja 2015 v Ljubljani, Mariboru, Novem mestu in Šentjurju.   
 
 

KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00