fbpx
Kranjske Kolegice SRČNE in PREDANE

| Kolegice

Tretje srečanje Kolegic v Kranju je potekalo na sončku, v naravi. Vse smo si med prazniki napolnile baterije, zato je bilo v zraku polno svežih idej. Vsaka Kolegica je izkoristila priložnost in delila svoje dosedanje cilje z ostalimi. Nekatere imajo že zelo dobro začrtano smer, spet druge pa še malo oklevamo med več možnostmi. Meni zelo interesantno je dejstvo, da vsako izmed nas zanima povsem drugačna tematika. Na mizo so padale teme, kot so nepremičnine, naravovarstvo, kadrovanje, vpeljevanje novih učnih metod, pisanje bloga. Spet druge pa so strastno zagledane v točno določene poklice.

Idej je torej malo morje, Kolegice smo si med seboj pomagale z objektivnim pogledom na problem ter koristnimi nasveti. V skupini se je spletla prav posebna vez. Naredile smo plan dogodkov, ki se jih bomo skupaj udeležile in s tem skovale tudi močnejše prijateljstvo.

Sama vidim v skupini ogromen potencial, saj smo dekleta močno motivirana, k temu pa pripomore moč skupine, ki jo lahko opišem kot SRČNA in PREDANA.

Ana Kutnar, koordinatorka projekta Kolegice v Kranju

KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00