fbpx
Vaja dela mojstra

| Kolegice

V sredo, 27. maja, smo imele ljubljanske Kolegice pestro in zanimivo srečanje, saj smo imele tečaj retorike pod vodstvom Rafa Pinose, izkušenega retorika in enega izmed soustanoviteljev Nefiksa.

Že po prvih nekaj minutah srečanja je vsaka izmed nas stopila “na oder“ in se na kratko predstavila. Kljub temu, da naloga ni bila posebej težka, smo vse padle na izpitu, gospod Pinosa pa nam je prijazno pojasnil katere tipične začetniške napake smo naredile, zato nam je šlo v drugo že dosti bolje.
V sproščenem vzdušju smo v zelo kratkem času izvedele ogromno, saj smo imele kljub odlični razlagi same še mnogo vprašanj.mikrofon Ob koncu srečanja smo se vse strinjale, da bi se zagotovo še udeležile kakšne delavnice retorike, saj samo z vajo pridobiš dovolj samozavesti, izkušenj in znanja za suveren in brezhiben nastop. No, pa komentarji, predlogi in popravki izkušenega retorika tudi pridejo prav.

KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00