fbpx
Kranjske Kolegice ustvarile svoje LinkedIn profile

| Kolegice

V sredo, 3. 6. 2014, smo se kranjske Kolegice dobile v pisarni, saj smo se odločile, da si bomo uredile in oblikovale LinkedIn profil. Menimo, da je le-ta nujen v današnjem poslovnem svetu. Z LinkedInom lahko pristopimo do bodočih mentoric, jih s tem tudi lažje poiščemo ter kontaktiramo. S tem razlogom želimo ustvariti profesionalen profil, ki bo zanimiv za marsikatero mentorico in bodoče delodajalce. Najprej smo si uredile naš CV, ki bo predstavljen na strani, dogovorile smo se tudi, da si pridobimo profesionalno fotografijo, saj je tudi le-ta zelo pomembna pri predstavitvi profila. 


Seveda smo si pri vsem urejanju ogledale tudi napotke za izstopajoče in zanimive profile. Z ureditvijo LinkedIna, smo korak bližje k izbiri in pridobitvi mentorice ter tudi bodočega delodajalca.

Drugi del našega sestanka je potekal v diskusiji o opredelitvi ciljev, ki smo si jih zastavile pri karierni poti. Vsaka izmed kolegic je predstavila napredek pri določitvi ciljev ter ovire, na katere je naletela.

Zadnji del sestanka je potekal v dogovarjanju in ustvarjanju presenečenja vsem udeleženkam projekta Kolegice, ki se bo odvil 26. 6. 2015 na Fakulteti za organizacijske vede v Kranju. Presenečenje vam bomo razkrile kmalu!
KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00