fbpx
Utrinki iz mladinske izmenjave v Franciji

| Mednarodni projekti

Poletje je odlična priložnost za nabiranje novih izkušenj, znanj in poznanstev. Dijaki, ki so v preteklem šolskem letu obiskovali karierne klube, so se tega lotili na prav poseben način - odpravili so se na mednarodno mladinsko izmenjavo v Franciji, kjer se bodo do konca tega tedna družili z vrstniki iz Francije in Nemčije ter skupaj pripravljali gledališko predstavo na temo mladih v Evropi.
Skupina 8 dijakov in dveh mladinskih voditeljic, se je na to poučno pot odpravila že v petek zvečer. Soboto so preživeli na potovanju ob Azurni obali, v nedeljo pa so se prvič srečali z ostalimi udeleženci, s katerimi so danes (v ponedeljek) že začeli pripravljati skupno predstavo.


V Franciji bodo do petka zvečer, kako se imajo pa bomo spremljali tudi na portalu Talentiran.si in Facebook strani Mladi bi radi.

Mladinsko izmenjavo organizira Roudel in sofinancira OFAJ (Franco-German Youth office). KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00