fbpx
  • ZKZM 2015-2016
  • »Vsem mladim iskalcem prve zaposlitve svetujem, da si napišejo, če je potrebno tudi na steno, kaj si želijo, kako to doseči, in se tega trdno držijo.«
»Vsem mladim iskalcem prve zaposlitve svetujem, da si napišejo, če je potrebno tudi na steno, kaj si želijo, kako to doseči, in se tega trdno držijo.«

| Sezona 2015/16

Dve leti sem skakala iz podjetja v podjetje kot čebela iz cveta na cvet. V vsakem podjetju je bilo nekaj, kar ni odgovarjalo moji osebnosti. V podjetju, v katerem sem delala, preden sem se odločila za Zaposlitveni klub za mlade Zavoda Nefiks, so mi odkrito rekli, da upajo, da bom našla službo, v kateri bom blestela tako kot takrat, ko sem v hribih.
Hmm ... to mi je dalo misliti. V tistem trenutku sem se odločila, da si vzamem daljši odmor od služb, od vsakodnevne rutine in se podala na tritedenski oddih na črno celino. Že med dopustom sem se prijavila v klub, ker sem upala, da bom z njihovo pomočjo našla, to kar si želim.


Začrtala sem si, kakšno podjetje si želim, sodelavce, delo, odnose, plačo ... in uspelo mi je! Trenutno delam v logistiki. Na podobnem delovnem mestu sem že delala, tako da so mi stvari jasne, je pa res, da ima vsako podjetje svoj sistem. Želim si, da bom pridobila toliko izkušenj, da se bom v prihodnosti odločno in samozavestno podala na samostojno poslovno pot. 
Vsem mladim iskalcem prve zaposlitve svetujem, da si napišejo, če je potrebno tudi na steno, kaj si želijo, kako to doseči, in se tega trdno držijo.


Nada Dragutinović


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00