fbpx
Srede zvečer so rezervirane za novogoriške Kolegice

| Kolegice

V sredo, 11. 11.2015, smo v Mladinskem centru v Novi Gorici z enajstimi mladimi iskalkami zaposlitve pod strokovnim vodstvom Zavoda Nefiks otvorile projekt Kolegice. Projekt temelji na interaktivnem delu, vsaka vključena posameznica bo namreč imela možnost spoznati in se povezati z uspešno žensko iz svojega poklica. Dobivali se bosta predvidoma enkrat mesečno za približno eno uro, na teh srečanjih pa bosta razpravljali o možnostih in ustreznih pristopih za uveljavitev v določenem poklicu ter tako vzpostavili kolegialni odnos.

Na uvodnem srečanja smo se v sproščenem vzdušju predstavile, izrazile svoja pričakovanja, strahove in izzive v zvezi s projektom, se pogovarjale o naših ženskih vzornicah, se seznanile s programom projekta, kakšna bo v njem naša vloga ter poudarile pomen naše aktivnosti pri iskanju zaposlitve.

Prva naloga, ki nas čaka, je postavitev zaposlitvenega cilja, na podlagi katerega bomo pričele razmišljati o izbiri mentoric.

Srede zvečer so rezervirane za KOLEGICE.

Zarja Pavlin

Vir slike: Pixabay.com


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00