fbpx
S projektom Kolegice korak naprej na zaposlitveni poti tudi v Postojni

| Kolegice

V okviru zavoda Nefiks se projekt Kolegice odvija tudi v občini Postojna. Projektu se je pridružilo pet aktivnih iskalk zaposlitve. S srečanji smo pričele 9. decembra in tako imamo danes že tretje srečanje.

Srečujemo se v prostorih Postojnskega študentskega kluba. Na srečanjih pod vodstvom vodje projekta, Alenke Blazinšek, smo spoznale delovanje projekta Kolegice in pričele razmišljati o zastavljanju in ustvarjanju lastnega cilja ter samih korakov, preko katerih bomo skušale doseči zastavljen cilj.

Projekt Kolegice se nam zdi zelo koristna zadeva v času visoke  brezposelnosti mladih, nekakšna dobra odskočna deska v svet zaposlovanja. S trdim delom in trudom verjamemo, da bomo uspele svoje zastavljene cilje tudi doseči in tako skušale tudi dokazati, da imamo mladi pot, voljo, motivacijo za iskanje dela in navsezadnje tudi za samo delo.

KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00