fbpx
V Ljubljani pričeli z novim krogom Zaposlitvenega kluba

| Zaposlitveni klubi za mlade

Kako si z mreženjem in povezovanjem ter svežimi idejami pomagati ustvariti nove priložnosti? S tem vprašanjem se bo 15 iskalcev zaposlitve v Zaposlitvenem Klubu Ljubljana ukvarjalo prihodnja dva meseca.


Na prvem srečanju, v ponedeljek, 11. januarja, se je 15 mladih in ambicioznih iskalcev zaposlitve spoznavalo med seboj in razmišljalo o kratkoročnih in dolgoročnih pravpoklicnih ciljih. Poudarek pa je bil tudi na samospoznavanju in razmišljanju o karieri. V ta namen so udeleženci vadili svoj “elevator pitch,” s katerim bodo v bodoče pri delodajalcih naredili pozitiven vtis, ki jih bo pripeljal korak bližje njihovi sanjski službi. Voditelja kluba, mag. Urša Poljanšek in Tomas Kostelec, se želita v prihodnjih dveh mesecih, ko klub poteka, predvsem osredotočiti na karierne cilje vsakega posameznika in tako jasno slediti razvoju kariernih ambicij članov.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00