fbpx
H Kolegicam po široko socialno mrežo!

| Kolegice

Ko sem na Facebooku zasledila objavo za projekt Kolegice, sem brez pomislekov napisala prijavo, saj sem želela pridobiti nova poznanstva in dodatno motivacijo ob iskanju prve zaposlitve. Prijavila sem se tudi z namenom, da bi si nabrala nove izkušnje in si povečala možnosti za zaposlitev v svojem bodočem poklicu kot arhitektka.


fotka doris-1Za dokončanje študija mi manjka še samo magistrska naloga in ravno zato se mi je zdelo pomembno, da se v iskanje zaposlitve podam že prej oziroma da si vsaj poskušam ustvariti mrežo ljudi, ki jih bom v prihodnosti lahko kontaktirala. Sam projekt se mi zdi dobro zastavljen, saj omogoča, da si ženske – tiste, ki so že uspešne, in tiste, ki to nekoč želimo postati, med sabo pomagamo. Od projekta pričakujem, da bom s kolegicami in mentorico našla pot, kako uresničiti svoj cilj, ki sem si ga zastavila tekom projekta.

Doris Golob, Kolegica iz Maribora

KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00