fbpx
Obisk dogodka SEW Ljubljana

| Ljubljana - Center

Zaposlitveni klub Ljubljana je 4.2.2016 obiskal dogodek Startup Europe Week Ljubljana v Tehnološkem parku, v organizaciji Iniciative Start:up Slovenija.


zaposliLokalne, nacionalne in evropske programe za mlade podjetnike so predstavili naslednji deležniki slovenskega podjetniškega ekosistema: Iniciativa Start:up Slovenia, Slovenski podjetniški sklad, Javna agencija SPIRIT Slovenija, ABC pospeševalnik, COINVEST, CEED in SmartNinja.
Predstavljen je bil tudi program Obzorje 2020 (Horizon 2020) za mala in srednje velika podjetja ter program Erasmus za mlade podjetnike. Ravno slednji predstavlja tudi najbolj zanimivo priložnost za mlade iz Zaposlitvenega kluba – pogoj za sodelovanje v programu ni lastništvo podjetja, kot pri večini ostalih programov, ampak je potrebno imeti konkretni projekt ali poslovno idejo, predstavljeno v poslovnem načrtu. Za več informacij glede programa sledite povezavi.

Obisk dogodka je udeleženkam in udeležencem Zaposlitvenega kluba zagotovo bil priložnost, da navežejo stik z lokalnimi mladimi podjetniki in iz prve roke pridobijo informacije glede finančnih podpor, potrebnih za razvoj lastnega poslovnega načrta in vzpostavitev lastnega podjetja. Morda pa tudi ostali, ki še nimajo poslovnega načrta, dobijo poslovno idejo, ki jo lahko uveljavijo na trgu. Posebno zdaj, ko so seznanjeni z vsemi možnostmi.

KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00