fbpx
Delavnica Vitkega podjetništva

| Ljubljana - Center

Vabljeni na brezplačno delavnico Vitkega podjetništva v četrtek, 11.2.2016 ob 10h na Linhartovi cesti 13 (2. nadstropje, učinlica 216), ki jo bo vodil Tomaž Stritar v sodelovanju z Zaposlitvenim klubom Ljubljana.


stritarNa delavnici lahko pričakujete:
- 5  nasvetov za začetek podjetniške poti
- kako sestaviti recept za uspešno podjetništvo
- spoznavanje koncepta in orodij vitkega posjetništva
- uspešna izvedba business pitcha

Delavnico bo vodil Tomaž Stritar, direktor zavoda Uspešen podjetnik, po izobrazbi socialni delavec, po duši pa podjetnik. Več o Tomažu na www.tomaz-stritar.si in na www.uspesen-podjetnik.si.

Vabljeni tako posamezniki, ki že imajo poslovno idejo, kot tudi tisti, ki je še nimajo in bi radi več slišali o podjetništvu - pa tudi tisti, ki že imajo podjetje in jih zanima filozofija vitkega podjetništva. Delavnica bo trajala približno 3 ure in je brezplačna


Število mest je omejeno - prijave na https://goo.gl/uuTGa4

KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00