fbpx
Novogoriške Kolegice o "pašn-u"

| Kolegice

Na včerajšnjem srečanju smo Novogoriške kolegice, z naslovom »Kva je tvoj pešn?«, spoznale, kako je Urša Žorž iz varne, dobro plačane službe pristala v podjetništvu. Kakšni so skozi njene oči plusi in minusi samostojnega podjetništva. Govorila je o strasti, kako jo najti in jo pretvoriti v posel. Sledila je kratka delavnica, ker smo se pogovarjali o naših strasteh in kako bi jih pretvorile v posel.

 

kolegice
Kdo je Urša Žorž? Tista, ki dela, kadar vi spite. Ko vi nimate časa, da bi organizirali dogodek, ona za vas vse "poštima".

Sicer pa obožuje sončne zahode, čaj in prijetna presenečenja. Je mama, hči, sestra, prijateljica, podjetnica s pisateljsko žilico, kadar ima inspiracijo pa tudi pesnica …
Zelo smo vesele, da smo imele priložnost spoznati tako čudovito osebo, kot je Urša Žorž in da smo skupaj odkrivale podjetniške strasti! In jaz imam to prečudovito srečo, da je ona moja mentorica!

Deja Suljkanović


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00