fbpx
Zaposlitveni klub za mlade Novo mesto

| Zaposlitveni klubi za mlade

Zaposlitveni klub za mlade Novo mesto se srečuje že tretjo sezono. Tokrat se je v klubu zbralo 11 posameznic različnih smeri in stopenj izobrazbe, ki si prizadevajo dobiti zaposlitev in nove izkušnje. V klubu vidijo priložnost za izboljšanje svojih življenjepisov, določitev kariernih ciljev in skozi aktivno sodelovanje, vzpostaviti kontakt z željenimi delodajalci. Zavedajo se, da je prihodnost odvisna od njih samih, zato ne čakajo doma križem rok. Tekom srečevanj so klubovke začutile moč skupine in imajo zavest, da je uspeh že v njih samih, samo dovoliti si morajo, da ga zgrabijo.

cvetkaCvetka Sušin – vodja zaposlitvenega kluba za mlade Novo mesto
Cvetka Sušin (magistrica družboslovne informatike) je bila udeleženka druge sezone zaposlitvenega kluba za mlade v Novem mestu, v katerem je bila pomočnica vodje, tako da je že takrat dobro spoznala delovanje kluba in organizacijske zadeve. Klub ji je pomagal, da je spoznala kaj si v življenju resnično želi početi in kako biti prepričan vase pri doseganju ciljev. Ker pa želi svoje znanje, samozavest in pozitivno energijo prenesti naprej, je z veseljem sprejela vlogo vodje zaposlitvenega kluba. In ker vedno rada sodeluje z ljudmi, ki razmišljajo in delujejo podobno, bosta klub vodili skupaj z Anito Boljte. Udeleženkam kluba bosta pomagali, da prepoznajo svoje kvalitete in stopijo na pot iskanja zaposlitve odločno in samozavestno.  
Email: cvetka.susin@gmail.com

anitaAnita Boljte - vodja zaposlitvenega kluba za mlade Novo mesto
Bivša članica prve sezone klubov v Novem mestu in so-organizatorka kariernega dogodka Šiht naj bo! si želi pomagati novim klubovcem, da prepoznajo svoje prednosti in se znajo predstaviti na trgu delovne sile. Skozi znanje, pridobljeno v klubu in drugače, namerava nove klubovce popeljati do želenih rezultatov. Ker si želi delati v kadrovanju, ji vodenje kluba predstavlja nov izziv in stopničko bliže svojemu cilju. Klubu bo prinesla pozitivnost, timsko naravnanost in motivacijo. V življenju pa prisega na rek, da se vse zgodi z razlogom.

Email: anita.boljte@gmail.com


 kolaklub1.    Tjaša Kmetič: Tjaša, 26 let, diplomirana organizatorka poslovanja v gostinstvu in turizmu: "Želim si delati na področju turizma v turistični agenciji, ker me to delo zelo veseli in imam rada nove izzive."

2.    Tjaša Božič: Sem Tjaša Božič, stara 20 let, po poklicu hortikulturni tehnik. Iščem zaposlitev v podjetju, ker se tu najbolj prepoznam.

3.    Ema Lapajne: Ema, 28 let, dipl. upr. ved (UN) in bodoča mag. upr. ved: Veseli me predvsem delo na področju človeških virov, organizacije in administracije, vendar v vsako delo vnašam vso svojo energijo in znanje ter z delom dokazujem, da sem vredna zaupanja delodajalca.

4.    Katja Žura, 30 let, Mag. ekon. in posl. ved: "Vem kaj želim in kaj hočem. Rada predstavljam, nekaj izvirnega ob tem napišem, ponudim, tržim in naposled še prodam. Promocija in prodaja sta moji dve strasti, kateri me ženeta naprej in navdihujeta iz dneva v dan."

5.    Aneta Krstevska, 25 let, diplomirana ekonomistka, smer poslovna statistika in računalništvo. Iščem delo na področju analitike, marketinga in računovodstva. Sem natančna in organizirana oseba, imam rada številke in sem vedno pripravljena na nove izzive.

6.    Metka, 27 let, mag. družboslovne informatike:"Iščem nova znanja in izkušnje, zaposlitev pa želim na področju analitike ali marketinga."

7.    Maša, 29 let, univ. dipl. prav.: "Svoje izkušnje v javnem in zasebnem sektorju želim nadgraditi pri delu z dokumentacijo in ljudmi na različnih pravnih področjih."

8.    Doris Mitrovič, prihajam iz Šentjerneja, stara 27 let in po poklicu frizer, ter imam NPK maser. Rada bi se zaposlila v Termah, salonu, še najraje pa v kakem podjetju.

9.    Mojca, 29 let, dip.ing. Agronomije in hortikulture. Želim delati na področju za katerega sem se izšolala, ker pa imam izkušnje in me to področje zanima, si želim delati tudi na področju administracije, oglaševanja, prodaje in organizacije dogodkov.

10.    Katja Žagar, 26 let. Inženirka naravovarstva. Končujem Visoko šolo za upravljanje podeželja. Zanima me naravoslovje in iščem zaposlitev na področju kmetijstva, kot je svetovanje v kmetijstvu, predvsem na področju lokalne hrane.

11.    Polonca Zupančič, 26 let, klasična filologinja in filozofija: "Želim združiti prijetno s koristnim - poiskati zaposlitev na področju kulture, ki bi mi hkrati omogočila samostojnost in mi bila v izziv."


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00