Nefiks
Nedelja, 20 Januar 2019
  • Domov

Obisk Radia 1

V sredo, 16. marca 2016, smo z Zaposlitvenim klubom Ljubljana obiskali Radio 1. Na začetku nam je urednica Nina Luin predstavila organizacijsko strukturo. Vodila nas je po vseh oddelkih in nam predstavila zaposlene.
Opazili smo, da so odnosi med sodelavci prijetni in sproščeni, splošno vzdušje pa zelo spodbujajoče. V studiu smo obiskali voditelja Matjaža Lovšeta, zunaj studia pa smo poklepetali z voditeljema Iztokom Gustinčičem in Tomažom Klepačom.

Izvedeli smo, da je za delovno mesto voditelja potrebna predvsem razgledanost, fleksibilnost in odzivnost. V razgovoru s kadrovnico smo ugotovili, da so v današnjem času za delo v medijih, tudi na radiu, določene veščine nujne - takšne veščine so npr. urejanje spletnih vsebin, socialnih omrežij, osnove montaže, ipd. Obisk nam je zagotovo omogočil vpogled v zanimivo in dinamično delo v medijih. Dobili pa smo tudi priložnost za navezovanje stikov ter pridobili informacije o delu v medijih iz prve roke.

Obisk nam je zagotovo omogočil vpogled v zanimivo in dinamično delo v medijih. Dobili pa smo tudi priložnost za navezovanje stikov ter pridobili informacije o delu v medijih iz prve roke.

Zavod Nefiks ob podpori znamke ORTO nadaljuje s projektom Zaposlitveni klubi za mlade, s katerim mladim pomaga pri povečanju njihove zaposljivosti.