fbpx
Aprilski Nefiks Izziv in možnost zaposlitve v podjetju Kadis d.o.o. (trženje in prodaja)

| Zaposlovanje

Preizkusite se v reševanju realnih delovnih izzivov z možnostjo zaposlitve!

KADISVabimo vas, da se v četrtek, 7. 4. 2016, od 13:00 do 15:30 udeležite delavnice Nefiks Izziv, ki jo v Zavodu Nefiks pripravljamo v sodelovanju s podjetjem Kadis d.o.o., kjer nudijo tudi možnost zaposlitve motivirani in dinamični osebi, ki jo zanima področje trženja!

Na dogodku boste v skupinah na dinamičen in zabaven način lahko reševali izzive, ki temeljijo na področju dela podjetja Kadis.

Predstavniki podjetja bodo skupaj z vami iskali nove inovativne predloge in rešitve za zastavljeni izziv. Za reševanje izziva boste imeli eno uro časa, ob koncu pa svoje izzive tudi predstavili.

Pridružite se nam v četrtek, 7. 4. 2016 od 13:00 do 15:30, v prostorih podjetja Kadis d.o.o. (Koprska 72, 1000 Ljubljana).

Delavnica bo namenjena reševanju realnega delovnega izziva, s katerim se srečujejo v podjetju Kadis d.o.o. 

Namig: Izziv se bo nanašal na področje trženja in prodaje. 

Predlagamo, da se na delavnico dobro pripravite, raziščete spletno stran podjetja in razmišljate o tem, kaj lahko na tem področju doprinesete podjetju.

Pridite, mogoče spoznate svojega bodočega delodajalca!
Število mest je omejeno - prijave sprejemamo do petka, 1. 4. 2016!

Prijavite se tukaj.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00